INFOR NABÍZÍ ŘEŠENÍ INFOR ERP A+ POSTAVENÉ NA PLATFORMĚ IBM PRO DISTRIBUTORY SANITÁRNÍCH A ČISTÍCÍCH PRODUKTŮ

[Tisková zpráva] ATLANTA – 12. července 2007 – Infor oznámil, že se připojil k programu IBM System i Vertical Industry Program (VIP), což je iniciativa zaměřená na pokročilé využívání technologií mezi malými a středně velkými společnostmi, které využívají řešení postavené na platformě System i. V rámci tohoto programu společnost IBM zvolila odvětvově specifické řešení Infor ERP A+, které obsahuje zabudované funkcionality pro odvětví sanitárních a čistících prostředků, které umožňuje distributorům zefektivnit jejich podnikové procesy. Infor je členem programu IBM VIP již díky odvětvově specifickým řešením Infor HCM Infinium pro pohostinské a zábavní odvětví a Infor ERP Xpert pro automobilový průmysl.

„Infor je jedním z největších dodavatelů softwarových řešení na platformě System i,“ řekl Mike Frichol, viceprezident odvětvového a produktového marketingu z Infor. Program IBM VIP se zaměřuje na organizace, které potřebují více než jen standardní funkcionality tak, aby mohly čelit specifickým problémům svého odvětví. Program IBM je tak přesně souladu se strategií společnosti Infor, která svým zákazníkům poskytuje odvětvově specifická řešení.“

Program IBM VIP se zaměřuje na budování silné komunity poskytovatelů řešení, resellerů a integrátorů zacílené na řešení velmi specifických zákaznických požadavků prostřednictvím společných marketingových aktivit, prodejní podpory a silnějších vazeb mezi partnery. Zákazníci mohou očekávat přínosy díky řešením připraveným k integraci s platformou System i, tak aby mohli implementovat snáze a rychleji.

„IBM VIP nabízí cílený marketing, prodej a podporu pro vybrané vertikální trhy a jsme potěšeni, že můžeme prezentovat Infor jako klíčového ERP dodavatele do segmentu distributorů sanitárních a čistících produktů,“ řekl Peter Small, globální ředitel partnerského prodeje platformy IBM System i. „Očekáváme, že iniciativa VIP ve spojení s novou řadou produktů System i Express představí IBM a její partnery, jako je např. Infor, v segmentu nových malých zákazníků. System i Express nabízí SMB společnostem kompletní IT platformu schopnou dalšího růstu dle aktuálních obchodních potřeb za konkurenceschop­né ceny.“

Infor ERP A+ je funkčně bohaté řešení postavené na platformě System i a integrované se softwarem Microsoft Office, ideální pro široké spektrum distribučních firem. Jeho bohatá nabídka funkcionality a automatizace rutinních procesů poskytuje základ pro zlepšování obchodní výkonnosti a ziskovosti při nenáročné údržbě a vyšší hodnotě pro zákazníka. A+ řídí základní podnikové procesy, od objednávky přes podnikové řízení a analýzu prodeje až po řízení skladových zásob a nákup.

„Na řešení Infor se po celém světě spoléhá více než 9 000 zákazníků, kterým poskytuje nástroje nezbytné k získání konkurenční výhody na trhu,“ řekl Andrew McGlasson, ředitel společnosti Infor pro oblast odvětvového a produktového marketingu distribučních řešení. „Jako člen programu VIP bude Infor poskytovat přednastavená řešení a šablony, které v kombinaci s našim know-how v distribučním odvětví umožní společnostem v segmentu sanitárních a čistících prostředků rychleji implementovat a dosáhnout nižších celkových nákladů na vlastnictví.“

Toto ohlášení podtrhuje klíčovou úlohu společnosti Infor jako předního dodavatele řešení na platformě System i a je pokračováním iniciativy Infor System i Center of Excellence orientované na dodávky inovativních softwarových aplikací, které rozšiřují hodnotu a schopnosti platformy IBM System i. Jedním z příkladů těchto inovací je Infor System i Development Framework, která zákazníkům Infor přináší bohatá, konfigurovatelná uživatelská rozhraní a technologii webových služeb.

Infor byl jedním z prvních dodavatelů, kteří vstoupili do programu IBM Vertical Industry Program s řešeními Infinum a Xpert postavenými na platformě System i. Infinum je řešení pro řízení lidských zdrojů navržené s cílem zefektivnění klíčových HR procesů. Dnes je toto řešení implementováno ve více než 90 % casin v Las Vegas. Xpert je výkonné ERP řešení pro řízení opakované výroby, procesů Kanban, a řízení zákazníků a dodavatelů v automobilovém průmyslu, které je intenzivně využíváno v Německu, Rakousku, Švýcarsku a dalších zemích. Je určeno pro automobilové výrobce s distribuovanou výrobou a dodávkami třetích stran, přičemž umožňuje společnostem účinně řídit provozní procesy a logistiku.

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem