INFOR OZNAČEN JAKO VEDOUCÍ DODAVATEL V OBLASTI BUSINESS ŘEŠENÍ

2. 11. 2007

[Tisková zpráva] Nezávislý průzkum vyzdvihuje Infor PM Business Process Applications jako snadno integrovatelnou sadu řešení pro řízení podnikové výkonnosti

ATLANTA, 2. listopadu 2007 – Společnost Infor oznámila, že řešení Infor Performance Management (PM) bylo označeno jako „Vedoucí řešení“ v rámci zprávy analytické společnosti Forrester Research „The Forrester Wave: Business Perfomance Solutions, Q4 2007“ z října 2007.

„Klasifikace společnosti Infor jako vedoucího dodavatele nezávislou analytickou společností je důsledkem naší PM strategie dodávat integrované, funkčně bohaté aplikace a analytické nástroje, které umožňují zlepšovat podnikovou výkonnost,“ řekla Christine McKeon, ředitelka produktového marketingu v oblasti řešení Infor. „Náš jedinečný přístup umožňuje organizacím realizovat okamžité obchodní přísnosy prostřednictvím PM řešení, přičemž redukují celkové náklady na vlastnictví existujících podnikových systémů.“

Infor PM Business Process Applications jsou podnikové aplikace pro strategické a operativní plánování, rozpočtování, forecastování, reportování a konsolidace. Tyto aplikace mohou být zaváděny individuálně nebo jako soubor řešení na jedné platformě.

„Infor PM Business Process Applications nabízejí snadno integrovatelnou sadu řešení pro oblast řízení výkonnosti, jež dává společnosti Infor konkurenční výhodu oproti velkým dodavatelům BPS (řešení obchodní výkonnosti). Infor by proto měl být podniky zvažován jako jedna z alternativ v případě potřeby nasadit aplikace pro plánování, konsolidaci a výkonnostní metriky na jednotné platformě,“ napsal v uvedené zprávě Paul Hamerman, vicepresident a vedoucí analytik ze společnosti Forrester.

Řešení řady Infor PM zefektivňují využití Infor Open SOA, platformy založené na servisně-orientované architektuře, která byla navržena s cílem poskytnout součinnost řešení a dosáhnout dlouhodobé flexibility a obchodní agility IT infrastruktur.

„Infor disponuje širokým portfoliem ERP řešení využívaných více než 70 000 zákazníky celosvětově. I když se prodej řešení pro řízení výkonnosti neomezuje pouze na tuto existující instalovanou základnu, Infor díky své integrační strategii založené na SOA posiluje hodnotu svých řešení u existujících zákazníků,“ říká Hamerman ve své zprávě.

Infor byl jedním z hlavních dodavatelů řešení obchodní výkonnosti zahrnutými firmou Forrester do své zprávy. Každý dodavatel musel splnit podmínku vlastnictví řešení s klíčovými aplikacemi minimálně pro plánování/roz­počtování, finanční konsolidace a obchodní metriky. Forrester vyhodnotil každého dodavatele s pomocí 83 kritérií, které shrnul do třech hlavních kategorií: aktuální nabídka, strategie a přítomnost na trhu.

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!