Infor oznamuje plán přijmout 400 nových pracovníků vývoje, zároveň hlásí 17% nárůst licencí za 3. fiskální čtvrtletí

17. 3. 2011

[Tisková zpráva] Letošní rok bude ve znamení nových produktových verzí

PRAHA – 16. března 2011 – SpolečnostInfor, přední poskytovatel podnikového softwaru s více než 70 000 zákazníky, dnes ohlásila, že rozšíří své oddělení vývoje o přibližně 400 nových softwarových vývojářů.

„Letos budeme více než kdy dříve uvádět nové funkcionality a nové verze. Tato investice do základního výzkumu a vývoje je mezníkem v orientaci společnosti Infor na inovace,“ řekl Soma Somasundaram, senior viceprezident globálního produktového vývoje ve společnosti Infor. „Všichni naši stávající a noví vývojoví pracovníci se zaměří na jednu věc: tvorbu skvělých aplikací.“

Investiční záměr přichází krátce po uzavření prvního čtvrtletí, které  bylo prvním kompletním kvartálem nového manažerského týmu. „Výsledky za třetí čtvrtletí fiskálního roku 2011 nás staví do silné pozice ve výhledu na druhou polovinu našeho fiskálního roku, který končí 31. května 2011,“ řekl Stephan Scholl, výkonný viceprezident globálních operací. „Nárůst licencí o 17 % a provozní marže ve výši 24 % ukazují naši současnou silnou výkonnost. Nárůst obratu a vyšší provozní efektivita zlepšila naše provozní marže a generovala cash flow překračující naše kvartální očekávání. Vyšší marže společně s dalším zlepšením naší provozní efektivity vytvoří potenciál pro další investice do produktového vývoje.“

„Zákazníci velmi dobře reagují na nové verze našich produktů, standardizovanou integraci prostřednictvím naší ION platformy a plánované začlenění uživatelsky přívětivějších rozhraní. Během uplynulého čtvrtletí jsme získali přes 400 nových zákazníků. Pro stávající zákazníky plánujeme zvýšit hodnou podpory, především v oblasti detailní odvětvové funkcionality,“ řekl Duncan Angove, prezident pro oblast produktů, podpory a marketingu.

Infor začne najímat nové vývojové pra­covníky s okamžitou platností a plánuje dokončení tohoto procesu před koncem roku 2011. Inovační úsilí se zaměří jak na klíčové odvětvové aplikace v segmentech výroby, distribuce, veřejného sektoru a pohostinství, tak také na horizontální aplikace zahrnující finanční management, řízení aktiv, řízení pracovní síly, řízení vztahů se zákazníky, řízení dodavatelského řetězce a řízení produktového životního cyklu.

O společnosti Infor

Infor poskytuje více než 70 000 zá­kazníkům lepší a intenzivnější vztah se svým dodavatelem podnikového softwaru.  Software Infor je možné snadno pořídit, snadno nasadit a jednoduše spravovat. Je vytvořený nikoliv pro revoluční změny ale pro postupný rozvoj. Existuje lepší způsob jak využívat podnikový software, více zjistíte na http://cz.infor­.com.

Lupa.cz: Proč Stream netočí jen Kancelář Blaník?

Proč Stream netočí jen Kancelář Blaník?

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu