INFOR POMÁHÁ PROCESNÍM VÝROBCŮM EXPANDOVAT NA GLOBÁLNÍCH TRZÍCH

29. 5. 2007

[Tisková zpráva] ATLANTA – 28. května, 2007 – Společnost Infor oznámila novou funkcionalitu řešení Infor ERP LX, která umožní procesním výrobcům efektivněji konkurovat na globálních trzích. Nové možnosti dovolí společnostem expandovat na zahraniční trhy prostřednictvím vícejazyčných a více-měnových funkcí a zavedení jednotného prostředí aplikace LX po celém světě.

Řešení LX vždy poskytovalo uživatelům komplexní nadnárodní transakční prostředí, rozšířené platební možnosti a lokální nastavení. Ve verzi Feature Pack 2 jsou tyto globální funkcionality posíleny přidáním podpory regionů a časových zón do systému, možnostmi uvádění zásob v lokálních měnách a vylepšením vícejazyčných schopností. Navíc, nadnárodní společnosti získají přínosy díky vedení jediné hlavní knihy pro všechny operace, redukci potřeb datové konsolidace a lepší provozní efektivitě.

Výrobci čelí mnoha výzvám s tím, jak se snaží snížit náklady, vstupovat na nové trhy a vyrovnat se s lokálními předpisy a reportovacími požadavky. Bez komplexního pohledu na celou společnost pro přesné plánování poptávky a požadavků na shodu s předpisy riskují podniky problémy s úřady a ztráty na trhu. Nové funkcionality řešení LX umožňují společnostem zlepšit své best practices v těchto oblastech podporou regionálních specifik, jako je jazyk, měna a časová zóna.

„Vstup na cizí trhy se může zdát mnoha procesním výrobcům jako nepřekročitelná překážka,“ řekl Mike Frichol, viceprezident pro odvětvový a produktový marketing ve společnosti Infor. “LX je skvělým příkladem toho, jak Infor pokračuje ve vývoji svých řešení se záměrem pomoci podnikům vyrovnat se se současnými výzvami globální ekonomiky a zajištění udržitelného růstu na trhu.“

LX FP2 i nadále pomáhá výrobcům zlepšovat plánování, řízení prodejní podpory a zákaznických služeb, redukci celkových nákladů na kvalitu, zefektivnění celkových nákladů na služby, zvýšení celkové produktivity a zjednodušení komplexních výrobních a distribučních procesů. Řešení LX implementované na hardwaru IBM System řady „i“ vyžaduje i nadále minimální celkové náklady na vlastnictví.

K nejdůležitějším funkcím LX Feature Pack 2 patří:

• Zpracování plateb kreditními kartami – rozšiřuje možnosti platebních procesů nabízených zákazníkům
  • Vylepšení v oblasti regionálních a časových zón – poskytuje organizacím možnost zpracování dat a transakcí v konkrétní den a čas – určeno pro výrobce, výrobní zařízení, sklady, zákazníky i dodavatele.
  • Více-jazyčné popisy  – podpora vícejazyčných organizací
  • Efektivní stanovování nákladů – zobrazuje náklady v lokální měně zákazníka pro lepší globální podporu¨

Společnost Greif, americká společnost vyrábějící průmyslové obaly, zvolila LX FP2, z důvodu lepší podpory více než 160 lokalit společnosti po celém světě. S řešením LX má společnost Greif efektivní nástroj podpory potřeb nadnárodních zákazníků.

„Globalizace nabízí jedinečnou příležitost růstu a ziskovosti,“ řekl Ken Andre, viceprezident a CIO společnosti Greif. „Nejnovější vylepšení v rámci řešení LX nám dovoluje efektivněji řídit naše globální operace a tím pádem také poskytovat našim zákazníkům nedostižné služby.“

LX je komplexní ERP řešení pro společnosti podnikající v různých typech výroby, s obchodně-specifickými potřebami v odvětví potravinářství a nápojářství, chemického průmyslu, farmacie, biotechnologie a spotřebitelského zboží. Noví zákazníci získají s tímto řešením výhody umožňující zlepšit schopnosti podniku plánovat, hledat zdroje, rozvrhovat a skladovat položky v prostředí distribuované výroby, přičemž každé výrobní zařízení si může stanovit nejlepší způsob správy položek v rámci svého závodu.

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Lupa.cz: Avast, Jirká Král i DVTV, Kdo vyhrál Křišťálovou Lupu?

Avast, Jirká Král i DVTV, Kdo vyhrál Křišťálovou Lupu?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla