Infor přináší uživatelům řady „IBM System i“ nové funkce pro Infor ERP LX

[Tisková zpráva] Aktualizace Feature Pack 3 pomáhá podnikům s procesní a smíšenou výrobou zlepšit globální operace, posílit regulační shodu a snížit náklady.

Las Vegas (Inforum), 15. října 2008 – Infor oznámil vydání nejnovější verze Infor ERP LX, pokročilého ERP řešení pro podniky s procesní a smíšenou výrobou. Inovace, jež jsou součástí verze Infor ERP LX Feature Pack 3, pomáhají modernizovat regulační procesy, zlepšit využitelnost a nechybí ani nová funkcionalita, která umožňuje výrobcům efektivněji konkurovat na globálním trhu.

Mezi nové globalizační prvky se řadí podpora více jazyků v rámci jednotné instanční databáze. Uživatelé z celého světa mohou vkládat lokalizovaná data do centrální databáze a posléze tato data použít v dokumentech psaných v odlišných jazycích. Uživatelé Infor ERP LX mohou rovněž konsolidovat různé, jazykově specifické instance Infor ERP LX v rámci jedné instalace řešení, a tím výrazně omezit administrativní náklady na IT.

Infor ERP LX Feature Pack 3 obsahuje také několik vylepšení v oblasti regulace. Tu ocení především podniky povinné dle ustanovení Good Manufacturing Practice (GMP) vytvářet reporty pro regulační orgány, jako jsou například Americký federální úřad pro potraviny a léky (FDA) či Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA). Mezi tato vylepšení se řadí rozšířená podpora elektronického podpisu pro GMP programy, jako jsou přesuny zásob, příjmové doklady o zboží či alokace obchodních objednávek. K dalším novinkám spojených s regulací se váže podpora zápisu elektronických záznamů na externí média či možnost tisknout revizní zprávy.

„Výrobci po celém světě se spoléhají na Infor ERP LX ve snaze zlepšit plánování a zákaznický servis, řízení nákladů, zvýšit celkovou produktivitu a organizovat komplexní výrobní procesy,“ říká Kari Miller, senior director, product management, Infor. „Infor ERP LX Feature Pack 3 je plně kompatibilní se systémy IBM i 6.1. Toto řešení přináší naší rozsáhlé komunitě zákazníků platformy IBM System i výjimečnou přidanou hodnotu.“

Infor ERP LX je řešení postavené na servisně orientované architektuře Infor Open SOA. Umožňuje hladkou integraci komplementárních aplikací, jako jsou Warehouse Management (řízení skladu) či Enterprise Asset Management (řízení firemního majetku).

K dalším užitečným novinkám obsaženým ve Feature Pack 3 se řadí změna způsobu, jakým uživatelé mohou získávat a filtrovat data, či vylepšené „order to cash“ a procesy pro řízení elektronického obchodování, které uživatelům Infor ERP LX usnadňují přístup a modifikaci dat, zatímco mohou lépe obsluhovat své zákazníky. Feature Pack 3 nabízí také novou funkci pro vyhledávání uživatelských dat, která umožňuje rychlé zobrazení konsolidovaného přehledu informací o zákaznících, prodejcích, položkách či účtech. Tyto inovace byly vyvinuty v prostředí Infor Development Framework for System i (IDF) umožňujícím vytváření objektově orientovaných přehledů tradičních dat platformy System i.

Společnost Shaklee, zákazník Infor ERP LX a přední poskytovatel vysoce kvalitních produktů přírodní výživy a osobní péče, produktů pro ekologicky šetrné domácnosti a moderních systémů na čištění vody a ovzduší, patří k těm, které se již těší na implementaci nových globalizačních a vyhledávacích nástrojů ve své organizaci.

„Budoucnost naší investice do platformy Infor ERP LX či našeho partnerství s firmou Infor vidíme velmi pozitivně,“ sdělil Ken Harris, senior vice president and CIO, Shaklee. „Infor vyslyšel mnohé naše požadavky na vývoj a zahrnul je do tohoto posledního vydání feature packu – jedná se například o novou vícejazyčnou podporu. Prostřednictvím programů, jako je IDF, sledujeme i nadále výjimečné inovace, které pomáhají našim uživatelům získat personalizovanější data a rychle je proměnit na akceschopnou informaci.“

Pro více informací o produktu Infor ERP LX (dříve Infor ERP BPCS) navštivte http://www.in­for.com/produc­t_summary/erp/lx/

O společnosti Infor
Infor vyvíjí či získává formou akvizic funkčně bohatá softwarová řešení postavená na specifických zkušenostech tisíců odborníků a kontinuálně je zlepšuje prostřednictvím inovací, nabídky efektivnější implementace a flexibilních možností pořízení. Více informací lze nalézt na www.infor.com či na http://cz.infor­.com.

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru