Infor rozšiřuje svou CRM nabídku o nové řešení podporované platformou Microsoft Dynamics CRM a určené pro středně velké společnosti

14. 10. 2010

[Tisková zpráva] Pokročilé funkcionality Microsoft kombinované s odvětvově-specifickou konfigurací a obsahem Infor dávají uživatelům špičkové marketingové, prodejní a servisní nástroje

PRAHA – 14. října 2010 – Společnost Infor, největší poskytovatel podnikového softwaru středně velkým společnostem, dnes uvedla na trh Infor CRM Business, nejnovější produkt své rodiny řešení pro řízení vztahů se zákazníky (CRM). Infor CRM Business je určen pro středně velké společnosti a poskytuje špičkové funkcionality, jež je snadné si osvojit, využívat a řídit. První verze Infor CRM Business nabízí různé nástroje pro firemní oddělení marketingu, prodeje a zákaznických služeb zaměřené na zlepšování služeb zákazníkům a využívání aktuálních příležitostí k růstu. Infor plánuje rozšířit klíčové funkčnosti řešení Microsoft Dynamics CRM v následných verzích včetně přidání nových funkcionalit založených na hluboké expertíze Infor v klíčových odvětvích, jako je distribuce, výroba a veřejný sektor.

Novinky

• Infor uvedl Infor CRM Business jako odpověď na požadavky zákazníků střední velikosti po nákladově efektivním CRM řešení, které se přizpůsobuje velikostí firmy, využívaným CRM modelům a typickým IT zdrojům.
  • Aby rychle reagoval na tuto poptávku, rozšířil Infor svou ISV (Independent Software Vendor) dohodu se společností Microsoft umožňující využívat Microsoft Dynamics CRM jako jádro nového řešení Infor CRM Business.
  • Infor plánuje významně rozšířit základní funkcionalitu Dynamics CRM obohacením o odvětvově specifické konfigurace a obsah s významnou přidanou hodnotou. Plánované inovace v následných verzích zahrnují odvětvově-specifické obchodní procesy, reportovací šablony, analýzu dat, klíčové ukazatele výkonnosti (KPI), dashboardy, obrazovky pro zadávání dat a nejrůznější menu.
  • Další plánovaná vylepšení zahrnují následující:
    • Možnost sdílení dat a participace na obchodních procesech s využitím dalších Infor aplikací prostřednictvím Infor ION
    • Integraci rozhraní Microsoft SharePoint s cílem vytvořit jednotné uživatelské postupy i v rámci dalších softwarových řešení Infor
    • Integraci single sing-on služeb od Microsoftu umožňující zaměstnancům využívat jedno nastavení pro různé aplikace Infor včetně aplikace Infor CRM Business.
  • Uvedení řešení Infor CRM Business dovoluje společnosti Infor poskytovat svá CRM řešení podstatně širšímu spektru podniků, od středně velkých společností až po nadnárodní korporace. Kompletní rodina řešení Infor CRM tak nyní zahrnuje:
    • Infor CRM Epiphany: Řešení určené pro největší společnosti hledající maximální škálovatelnost, integrovanost a využití zákaznických dat ve všech komunikačních kanálech prostřednictvím inteligentního rozhodování obsaženého v komponentě Interaction Advisor
    • Infor CRMi: určeno speciálně pro potřeby větších společností, které investovaly do infrastruktury System i (AS/400)
    • Infor CRM Business: optimalizováno pro středně velké společnosti s komplexní funkcionalitou, kterou lze snadno konfigurovat a využívat v úzké integraci s dalšími široce využívanými produkty Microsoftu, jako je například Microsoft Office.

Co říká Microsoft
„Unikátní a rozšiřující se partnerství se společností Infor nám umožní dodávat vysokou kvalitu a hodnotu našim společným zákazníkům,“ řekl Brad Wilson z produktové skupiny Microsoft Dynamics CRM. „Těšíme se na obchodní podporu firmy Infor a jejích partnerů prostřednictvím našich produktů Microsoft Dynamics a SQL Server.“

Co říká Infor
„Když jsme sledovali potřeby středně velkých zákazníků a rozhodli se odlišit Infor na trhu, uvědomili jsme si, že potřebujeme snadno použitelné a dostupné CRM řešení, které by doplnilo naši technologickou strategii a poskytlo našim zákazníkům rychlou návratnost investic,“ řekl Soma Somasundaram, senior viceprezident pro globální produktový rozvoj ve společnosti Infor. „Microsoft Dynamics CRM je přirozenou platformou pro účely naší strategie vedoucí ke sjednocení technologií, jež jsou uživatelsky přívětivé a nákladově dostupné. A ještě důležitějším důvodem byl rychle rostoucí počet zákazníků, kteří takovéto technologie požadují.“

Další zdroje

• Infor CRM spotlight — http://www.in­for.com/soluti­ons/crm/crmspo­tlight/
  • Infor CRM Business — http://www.in­for.com/produc­t_summary/crm/crm-business/
  • Infor CRM Epiphany — http://www.in­for.com/soluti­ons/crm/
  • Infor CRMi — http://www.in­for.com/produc­t_summary/crm/i­edition/
  • Infor ION — http://www.in­for.com/compa­ny/technology/I­ON/
  • Připojte se k diskusi — www.infor.com/in­fornow/inforli­ve/

O společnosti Infor
Infor poskytuje více než 70 000 zákazníkům lepší a intenzivnější vztah se svým dodavatelem podnikového softwaru. Software Infor je možné snadno pořídit, snadno nasadit a jednoduše spravovat. Je vytvořený nikoliv pro revoluční změny ale pro postupný rozvoj. Existuje lepší způsob jak využívat podnikový software, více zjistíte na http://cz.infor­.com.

Lupa.cz: Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET