Infor rozšiřuje svou přítomnost v Asii-Pacifiku s novým Center of Excellence v Indii

[Tisková zpráva] Centrum profesionálních služeb a produktového vývoje je zaměřeno na poskytování vyšší hodnoty zákazníkům

PRAHA, 26. dubna 2010 – Společnost Infor prostřednictvím Jima Shapera, svého předsedy a výkonného ředitele, inaugurovala Infor Center of Excellence (CoE) v indickém Hyderabadu. Vedle dalších klíčových funkcí bude úkolem tohoto centra hostit specializovaný tým expertů organizace Infor Global Professional Services s cílem zvýšit zákaznickou hodnotu řešení Infor, včetně vyšší efektivity při implementaci a rychlejší reakce na potřeby zákazníků. Kromě toho nové CoE demonstruje důležitost indického trhu a potažmo celého regionu Asie-Pacifiku pro strategický růst společnosti Infor.

Novinky

• Infor zintenzivňuje svou přítomnost v Indii a asijsko-pacifickém regionu navýšením svého personálu, distribučních partnerů a rozšířením zákaznické základny.
  • V rámci nového centra bude pracovat 550 zaměstnanců v následujících oblastech:
    • Profesionální služby – Tým profesionálních služeb společnosti Infor pomáhá zákazníkům optimalizovat celkové náklady na vlastnictví, zaměřovat se na strategické IT iniciativy, maximalizovat dostupnost systémů, minimalizovat rizika, získávat rychlé přínosy z nových projektů a držet krok s novými obchodními prioritami.
    • Produktový vývoj – Infor neustále inovuje a vylepšuje svá řešení s cílem podporovat měnící se obchodní potřeby svých zákazníků a pomáhat podnikům dosahovat vyšší provozní efektivity.
    • Podpora – Specializovaní pracovníci poskytují podporu zákazníkům Infor v regionu Asie-Pacifiku a částečně také zákazníkům v regionu EMEA.
    • Sdílené finanční služby – Tento tým bude poskytovat podporu globálním interním finančním strukturám a bude reportovat globálnímu finančnímu managementu Infor s cílem optimalizovat organizační a finanční efektivitu.
    • Interní podpora – Týmy budou podporovat globální aktivity v oblasti lidských zdrojů, IT vývoje, IT podpory, financí a administrativy.
  • Indické centrum je důležitou komponentou obchodní strategie společnosti Infor, přičemž poskytuje zásobárnu talentů k rozvoji implementačních best practices a přizpůsobování zákaznických řešení, které zohledňují individuální potřeby zákazníků.

Co říká Infor
„Indie není jen rychle rostoucí podnikový trh, ale je to také země bohatá na talenty v oblasti softwaru a služeb hovořící anglicky, a přitom je schopná podporovat aktivity globálních společností, jako je například Infor.“ Řekl Jim Shaper, předseda představenstva a CEO firmy Infor. „Center of Excellence zde v Hyderabadu nám umožní nabízet novým i stávajícím zákazníkům ty nejlepší profesionální služby podpory a poradenství.“

Další zdroje
Poznámka: pro přístup k online obsahu může být vyžadována registrace. Webové stránky Infor Professional Services – http://cz.infor­.com/services/

O společnosti Infor
Infor poskytuje více než 70 000 zákazníků lepší a intenzivnější vztah se svým dodavatelem podnikového softwaru. Software Infor je možné snadno pořídit, snadno nasadit a jednoduše spravovat. Je vytvořený nikoliv pro revoluční změny ale pro postupný rozvoj. Existuje lepší způsob jak využívat podnikový software, více zjistíte na http://cz.infor­.com.