Infor rozšiřuje svůj manažerský tým

13. 12. 2010

[Tisková zpráva] PRAHA – 10. prosince 2010 – Společnost Infor, přední poskytovatel podnikového softwaru s více než 70 000 zákazníky, dnes oznámila, že do společnosti nastoupili Duncan Angove, Pam Murphyová a Stephan Scholl, kteří budou zodpovědní přímo Charlesi Phillipsovi, nedávno ohlášenému novému výkonnému řediteli Infor.

„Je mi velkou ctí přivítat v týmu Infor Duncana, Pam a Stephana, jedny z nejschopnějších a nejrespektova­nějších manažerů v našem odvětví,“ řekl Charles Phillips, CEO společnosti Infor. „Každý z nich neustále dokazuje svou schopnost řídit, zvyšovat obrat a budovat organizace globálního významu. Všichni se připojí ke stávajícímu silnému a vyzrálému manažerskému týmu Infor, společně s kterým povedou společnost do nové éry zaměřené na zvyšování hodnoty našeho softwaru a služeb pro naše zákazníky.“

Duncan Angove, který  se stává prezidentem skupiny pro produkty, marketing a podporu, je zkušeným manažerem v odvětví podnikového softwaru. Předtím pracoval v divizi Retail Global Business Unit ve společnosti Oracle. Duncan vytvořil první globální obchodní jednotku ve společnosti Oracle a řídil vývoj, prodej a marketing pro odvětví detailu. Přivedl společnost Oracle na pozici největšího dodavatele retailových aplikací. Dříve byl zaměstnán ve firmě Retek, kde pomáhal k jejímu uvedení na burzu, a v retailové skupině společnosti Accenture.

Pam Murphyová, která  se stává novou provozní senior vice-prezidentkou, má dlouholeté zkušenosti na poli prodejních a poradenských aktivit. Během svého 11letého angažmá ve společnosti Oracle byla zodpovědná za celou řadu provozních a finančních aktivit. Pam má hluboké know-how v oblasti provozu globální organizace a pracovala na různých pozicích  v Evropě a Americe. Předtím působila ve firmách Andersen Consulting a Arthur Andersen.

Stephan Scholl, nyní  nový výkonný pre­zident pro globální operace, bude řídit globální aktivity v oblastech prodeje, poradenství, partnerství a distribučních kanálů. Scholl byl generálním ředitelem divize Utility Global Business Unit ve společnosti Oracle, kde byl zodpovědný za prodej, vývoj a marketing pro odvětví utilit. Byl klíčovou silou v rámci generování silného růstu firmy Oracle a vedl úspěšnou kampaň Green Strategy. Předtím vedl konzultační skupinu Oracle pro region Severní Ameriky, největší regionální organizaci Oracle. Ještě dříve zastával Scholl různé manažerské pozice ve společnosti Peoplesoft.

O společnosti Infor

Infor poskytuje více než 70 000 zá­kazníkům lepší a intenzivnější vztah se svým dodavatelem podnikového softwaru.  Software Infor je možné snadno pořídit, snadno nasadit a jednoduše spravovat. Je vytvořený nikoliv pro revoluční změny ale pro postupný rozvoj. Existuje lepší způsob jak využívat podnikový software, více zjistíte na http://cz.infor­.com.

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Root.cz: Chytré hodinky Pebble úplně končí

Chytré hodinky Pebble úplně končí

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?