Infor rozšiřuje svůj manažerský tým s cílem podpořit svůj obchodní růst

14. 1. 2009

[Tisková zpráva] PRAHA – 13. ledna 2009 – Společnost Infor dnes oznámila jmenování Grega Corgana na nově vytvořenou pozici prezidenta globálních obchodních aktivit a zároveň senior viceprezidentem Infor. Tato pozice byla vytvořena s cílem podpořit obchodní růst firmy prostřednictvím získávání nových zákazníků. Ve své roli bude Corgan realizovat obchodní a firemní strategii, iniciativy zaměřené na růst přímého prodeje a povede globální aktivity v oblasti obchodu a profesionálních služeb.

„Prostřednictvím důsledné orientace na zákazníka se Infor vypracoval až na jednoho z klíčových globálních dodavatelů podnikového softwaru a naším cílem je nyní prohloubit expertízu našeho manažerského týmu k udržení vysoké úrovně výkonnosti,“ řekl Robin Pedersen, provozní ředitel (COO) ve společnosti Infor. „Globální zkušenosti, výjimečné schopnosti v oblasti řízení globálních obchodních aktivit, porozumění softwarovému byznysu a vrozená podnikavost z něj činí toho správného lídra, který bude dohlížet na týmy prodeje a profesionálních služeb a který podpoří náš dlouhodobý úspěch.“

Corgan nastupuje do své pozice s více než třemi desítkami let obchodních zkušeností a úspěšně realizovaných projektů v oblasti tvorby a implementace obchodních programů a růstových strategií včetně realizace úspěšných zákaznických vztahů. Má za sebou působení v obchodních a strategických pozicích ve společnostech IBM, Computer Associates, Fair Isaac a mnoha dalších.

Ve společnosti IBM Greg Corgan zastával řadu manažerských pozic, velmi rychle vystoupal na pozici generálního manažera pro celosvětová řešení. Ve své pozici byl Corgan zodpovědný za řešení z oblasti e-commerce, Supply Chain, ERP a CRM. Během svého působení v roli výkonného viceprezidenta pro globální obchod v Computer Associates byl Corgan mj. zodpovědný za každoroční byznys v hodnotě 3,6 miliardy dolarů, přičemž řídil prodejní a pre-sales aktivity v organizaci čítající 5 000 zaměstnanců.

Corgan je držitelem obchodního bakalářského titulu z University of Notre Dame. Kompletní biografie Grega Corgana je dostupná na http://www.in­for.com/compa­ny/leadership/e­xecutives/greg­corgan.

O společnosti Infor
Infor vyvíjí či získává formou akvizic funkčně bohatá softwarová řešení postavená na specifických zkušenostech tisíců odborníků a kontinuálně je zlepšuje prostřednictvím inovací, rychlejších implementací, globální dostupnosti a flexibilních možností pořízení. Během několika málo let se Infor stal jedním z největších poskytovatelů podnikového softwaru na světě. Více informací lze nalézt na www.infor.com či na http://cz.infor­.com.

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Lupa.cz: Slevové šílenství je tu. Kde nakoupit na Black Friday?

Slevové šílenství je tu. Kde nakoupit na Black Friday?

120na80.cz: Horní cesty dýchací. Zkuste fytofarmaka

Horní cesty dýchací. Zkuste fytofarmaka

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube