INFOR se svým řešením nové generace překračuje hranice tradičních řešení řízeného skladu

16. 3. 2007

[Tisková zpráva] Atlanta – 15. března 2007 – Infor dnes ohlásil uvedení Infor SCM WM 9.0, řešení pro řízení dodavatelského řetězce nové generace, které díky obchodně specifickým funkcionalitám navrženým pro odvětví globální výroby, distribuce a logistiky, a retailu překračuje hranice tradičních řešení řízeného skladu. Kompletně přepracované řešení nabízí vyšší efektivitu s využitím rozšířených možností v oblasti řízení skladu.

Tradiční přístup k warehouse managementu se zaměřuje pouze na uzavřený prostor skladu a má omezenou schopnost sdílet informace s dalšími systémy určenými např. pro správu dopravy a logistiky, řízení dodavatelského řetězce nebo řízení událostí a výkonnosti. WM 9.0 tyto překážky překonává, přičemž poskytuje náhled na procesy jak zákazníkům tak dodavatelům. Podniky tak mohou nyní optimalizovat své procesy mnohem snáze. Organizace budou schopny sofistikovaněji reagovat na změny v poptávce a nabídce skladového zboží, přičemž sníží rizika vyplývající z nedostatku na skladu či zpoždění dodávek.

Podle zprávy The Extended Warehouse Benchmark Report společnosti Aberdeen Group z prosince 2006, efektivní řízení dodavatelského řetězce nekončí uvnitř čtyř stěn skladu. Aby bylo možno redukovat skladové náklady a snížit dodací lhůty, musejí se společnosti zaměřit na to, jak řídit zásoby i za fyzickými hranicemi skladu. Pod dohledem musejí být i zásoby v satelitních skladech a v meziskladech a jakmile produkt přijede do distribučního centra musí být rychle vyložen a dodán do vlastního skladu.

Infor dobře zná podmínky na trhu a obchodní potřeby a uvědomuje si poptávku zákazníků po dohledu nad zbožím v reálném čase, který přináší okamžitou pozitivní změnu do procesů v rámci firmy. Tradiční warehouse managementová řešení jsou postavena na proprietárních platformách, pravidelně uvolňovaných verzích a komplexním upgradování. Infor WM 9.0 roste a adaptuje se společně s podnikem bez ohledu na jeho velikost, přičemž podporuje obchodní variabilitu a tvorbu hodnot napříč dodavatelským řetězcem.

„Většina dnes využívaných systémů je málo flexibilní ke změnám zákaznických požadavků a obchodních potřeb a jsou navíc komplikované a nákladné na údržbu a upgradování,“ řekl Eric Nilsson, viceprezident pro oblast produktového managementu společnosti Infor. „Infor SCM WM 9.0 poskytuje integrovanou, obchodně specifickou funkcionalitu bez nutnosti náročné customizace. To významně urychluje implementaci a optimalizuje spolupráci se systémy třetích stran.“

WM 9.0 se zaměřuje na efektivitu uvnitř skladu a vysokou úroveň podpory pro radiofrekvenční a hlasové technologie, plánování, cross-docking a pracovní výkaznictví. Za hranicemi skladu řešení nabízí rozšířené funkcionality pro řízení událostí, řízení výkonnosti, správu dopravy a logistiky a RFID.

Řešení Infor pro oblast řízení dodavatelského řetězce umožňuje předním globálním společnostem zlepšovat ziskovost, konkurenceschopnost a růst prostřednictvím optimalizované spolupráce v síti, plánování nabídky a poptávky, optimalizace výroby, řízení skladu, řízení dopravy a analýzy dodavatelského řetězce. Synchronizací cyklů poptávky, nabídky a doplňování dovolují systémy Infor společnostem dodávat zboží zákazníkům rychle a s efektivními náklady.

Vitalia.cz: Z tohoto konopí dělají léčivé masti

Z tohoto konopí dělají léčivé masti

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?