Informace o pobočkové síti a bankomatech Komerční banky dostupné na www.aMapy.cz

[Tisková zpráva] V Praze 18. ledna 2010 - Komerční banka zveřejní seznam svých poboček a bankomatů na internetových mapách společnosti Centrum Holdings. V aplikaci aMapy.cz naleznou uživatelé internetu kompletní přehled o místech, kde lze využít služeb Komerční banky. Na projektu integrace dat spolupracovala Komerční banka s internetovou agenturou FG Forrest a společností Centrum Holdings.

Klientům Komerční banky se tak radikálně zjednoduší přístup k informacím. Údaje o nejbližším bankomatu, pobočce, její otvírací době či GPS souřadnicích tak naleznou na internetu v další formě. Stejně často, jak dnešní běžní uživatelé internetu hledají v mapách, tak často budou mít k dispozici podrobnosti nejen o bankomatech Komerční banky.

Integrace dat do systému aMapy.cz vychází z ověřeného faktu. Drtivá většina uživatelů internetu používá, hledá-li cestu či určité místo, nástroje aktivních map.

„Vyhledávání na aMapy.cz vnímáme jako alternativu pro integrovaný Vyhledávač poboček a bankomatů na websídle KB, poskytnutý širšímu portfoliu uživatelů. Tento jsme ve spolupráci s partnery zpracovali formou automatizovaného přenosu dat, především za účelem poskytnutí vždy aktuálních dat v informačních kanálech.“ upřesňuje David Horák, webmaster Komerční banky.

Snadná, rychlá a spolehlivá komunikace směrem ke klientovi je pro Komerční banku jednou ze základních podmínek vzájemného vztahu. Neustále proto hledá nové možnosti jejího zefektivnění. Komerční banka se proto rozhodla zveřejnit údaje potřebné pro své klienty na aMapy.cz a poskytnout jim tak ucelenou informaci o tom, kde a kdy mají možnost využít služeb pobočky své banky na území České republiky.

Tato služba je prioritně určena klientům Komerční banky, sekundárně ji samozřejmě mohou využívat i klienti ostatních bank pro informaci o dostupném a vhodném místě k výběru hotovosti.

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Na 8 843 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje více než 2,7 milionu klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 398 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 682 bankomatů. Více než 972 000 klientů využívá jeden z kanálů přímého bankovnictví.

KB je součástí skupiny Société Générale, která je jednou z největších bankovních skupin v eurozóně (podle tržní kapitalizace). Jejích 163 000 zaměstnanců obsluhuje na celém světě více než 30 miliónů individuálních klientů.

www.kb.cz
www.socgen.com

FG Forrest, a.s., je internetovou agenturou založenou v roce 1996. Poskytuje kompletní internetová a intranetová řešení od analýzy, návrhu designu až po produkci a servis svěřených projektů v kombinaci s efektivním online marketingem a kreativním přístupem. Souběžně vyvíjí vlastní systém pro správu obsahu webů Edee CMS. Podpis FG Forrest lze nalézt například na projektech pro Skupinu ČEZ, Kancelář prezidenta republiky, Komerční banku, Lagardère Active ČR, McDonald´s ne­bo PPF.

Centrum Holdings je internetový mediální dům s působností ve střední a východní Evropě (Česká republika, Slovensko a Chorvatsko). Návštěvnost jejích webů činí přes 6 miliónů návštěvníků měsíčně. Provozuje, mimo jiné, značky Aktuálně.cz, Žena.cz, Centrum.cz, Atlas.cz, Centrum ICQ, Najisto.cz, adFOX, Atlas.sk, Aktualne.sk nebo Net.hr.

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU