Ingolfer.cz - první společensko-zábavní portál o golfu

[Tisková zpráva] (1.října 2008, Praha) Nový portál o golfu a životním stylu spustila majitelka společnosti Allegria – Firma na zážitky, s.r.o. Linda Vavříková. Pro všechny hráče, kteří nehledají pouze výsledky golfových turnajů, ale i zábavu, zajímavé tipy, trenérské rady, výukové videolekce, vtipy a videa s golfovou tématikou je adresa www.ingolfer.cz tou správnou golfovou destinací.

Cílem nového portálu je představit čtenářům golf jako unikátní sport pro širokou veřejnost, který si vytvořil svůj vlastní životní styl. „V české veřejnosti je stále zakořeněný pocit, že golf je pouze pro horních deset tisíc. Přitom běžné výdaje na golf jsou například ve srovnání s lyžováním znatelně nižší. Jedním z cílů našeho portálu je proto ukázat, že s golfem může začít opravdu každý,“ říká Linda Vavříková.

V České republice je v současné době registrováno více jak 40 tisíc hráčů golfu a jejich počet neustále roste. Dle tvrzení Vavříkové ale začínající golfisté v Čechách jen těžko hledají potřebné informace. „Když jsme před rokem začali hrát golf, zjistili jsme, že v České republice chybí společensko zábavní server o golfu, který by nám byl užitečným pomocníkem. Proto jsme se rozhodli vytvořit Ingolfer.cz,“ přibližuje Linda Vavříková

Přípravy na spuštění projektu trvaly přibližně půl roku, na stále aktuálním obsahu portálu se kromě redaktorů a samotných čtenářů podílí například Daniela a Matouš Gaudlovi, autoři známých knih „Klíče k českým golfovým hřištím“.

„Chceme našim čtenářům zprostředkovat názory osobností, které milují golf především jako sport a zábavu. Věříme, že postupem času zde vytvoříme otevřené golfové fórum, které pomůže k dalšímu zviditelnění tohoto úžasného sportu,“ dodává Vavříková.

Portál je rozdělen do tří hlavních rubrik: Golfová hřiště, Golfové lekce a Co je v golfu in. Jednou z pohledu hráče nejzajímavějších se pravděpodobně stanou autorsky natáčené Golfové video lekce s českými golfovými profesionály. Rubrika Golfová hřiště obsahuje kompletní seznam hřišť z celé ČR, návštěvníci mohou hřiště bodově ohodnotit a napsat k němu svůj „Pocit ze hřiště“, za který v současné době dostane prvních deset autorů odměnou medovou masáž od společnosti Allegria – Firmy na zážitky. V rubrice Co je v golfu in zase naleznete aktuální novinky z golfového světa, názory, komentáře, zábavná videa nebo golfové vtipy.

„Do konce letošního roku plánujeme spustit speciální Ingolfer Klub, který bude členům poskytovat řadu výhod, zajímavých slev a odměn. Koncem roku se na našich stránkách objeví také rozšířené interaktivní diskusní fórum. Do budoucna uvažujeme i o přípravě speciální série golfových turnajů“ přibližuje další plány Katarina Hejduková, manažerka portálu.

Více informací na www.ingolfer.cz