Inovovaný mobil s avantgardním designem

[Tisková zpráva] Praha, 22. srpna 2007 --- Společnost LG Electronics, přední světový výrobce spotřební elektroniky a mobilních telefonů a společnost PRADA, významná světová značka v oblasti luxusního zboží, uvádějí na český trh pod názvem LG PRADA (KE850) první originální mobilní telefon vybavený dotykovým displejem. Svým originálním řešením, zajímavými funkcemi, elegantním vzhledem a kompletně dotykovým rozhraním znamená telefon LG PRADA (KE850) skutečný průlom v mobilní komunikaci.

Tento exkluzivní model je od svého vývoje až po marketing výsledkem těsné spolupráce společností LG a PRADA. Spojuje v sobě smysl pro detail a nekompromisní kvalitu designu značky PRADA s technologickou inovací mobilních telefonů společnosti LG.

Společnost PRADA neovlivnila pouze vnější estetické řešení, ale podílela se také na formování uživatelských vlastností jako jsou pokročilé dotykové rozhraní, vyzváněcí tóny, přednastavený obsah, příslušenství k mobilnímu telefonu nebo exkluzivní kožené pouzdro inspirované tradicí italských mistrů.

„Ve společnosti LG jsme na telefon LG PRADA mimořádně hrdí,“ říká Dr. Scott Ahn, prezident a CEO LG Electronics Mobile Communications Company. „Naše dvě firmy úzce spolupracovaly na společné vizi vytvořit po stylové stránce jeden z nejkrásnějších mobilních telefonů, které kdy byly uvedeny na trh.“

„Snažili jsme se dát tomuto novému telefonu osobitý charakter a jedinečný styl jak po stránce obsahu, tak designu. Stejně jako naši partneři v LG jsme i my známí smyslem pro detail a maximální kvalitou svých produktů. U nového telefonu tyto vlastnosti nacházíme,” uvedl pan Patrizio Bertelli, prezident & generální ředitel PRADA, při návštěvě Soulu.

Multifunkční telefon LG PRADA vyniká kromě elegantního vzhledu prvním pokročilým dotykovým rozhraním na světě, které nahrazuje klasickou klávesnici. Telefon je vybaven 2megapixelovým fotoaparátem s optikou Schneider-Kreuznach, videopřehrávačem a prohlížečem dokumentů. Uživatelé jistě ocení nejen tyto funkce, ale i mimořádně široký LDC displej, který jim nabídne dokonalý vizuální dojem. Supertenký módní telefon překvapí i dalšími moderními funkčními prvky, k nimž patří například MP3 přehrávač, který hraje i na pozadí, či možnost zvýšení kapacity paměti pro uložení obrázků, hudby a filmových klipů. Když se telefon nepoužívá, svítící ikony na přední straně zmizí a vynikne jeho přepychový černý design.

Telefon LG PRADA bude k dispozici v České republice ve volném prodeji a u operátora O2 v průběhu září za 16990 Kč.