Inteligentní stránka pro inteligentní sítě

[Tisková zpráva] Praha, 03. května 2010. Webová stránka projektu Skupiny ČEZ - www.futuremotion.cz/smartgrids je na světě. Podílely se na ní rovnou dvě úspěšné české internetové agentury – Mather Advertures a FG Forrest.

Agentury si rozdělily svá pole působnosti. Větší část – koncept, hravou kreativu a flash obstaralo Mather Advertures. Technická HTML podpora pak byla na FG Forrest. „Vytvořili jsme moderní webovou prezentaci podtrženou čistým designem a flashovými detaily,“ říká Eva Drbohlavová, Account Director Mather Advertures k nové stránce. „Návštěvník najde všechny informace přehledně na jednom místě,“ dodává Drbohlavová.

Příznivci „ekologických“ inteligentních sítí se mohou nejen vzdělat k tématu, ale například i stáhnout vkusné tapety do svého iPhonu. Náplní webu jsou informace o zavádění inteligentních technologií neboli SmartGrids v distribučních sítích Skupiny ČEZ.

„Společnost ČEZ vyhlásila nové směřování na rozvoj moderních technologií, elektromobilitu, decentralizaci výroby a podporu vědy a výzkumu. Aby tyto nové inteligentní technologie mohly fungovat společně v jedné síti, je potřeba rozvíjet tak zvané Smart Grids – energetické sítě budoucnosti. Nový web popisuje jejich možnosti i výhody pro naše zákazníky. Dále informuje o projektu Smart Region – ve městě Vrchlabí chceme všechny nové technologie testovat společně, včetně dobíjecích stanic pro elektromobily,“ doplňuje Martin Pavlíček, tiskový mluvčí Skupiny ČEZ. Skupina ČEZ – kromě výroby a prodeje elektřiny patří k jejím aktivitám prodej plynu, oblast telekomunikací, informatiky, jaderného výzkumu, projektování, výstavby a údržby energetických zařízení, těžby surovin nebo zpracování vedlejších energetických produktů. Skupina ČEZ se současně řadí mezi tři největší výrobce tepla v České republice. Je největším firemním donátorem v České republice.

Mather Advertures byla založena v roce 2001 a nyní patří v České republice k nejvýznamnějším společnostem specializujícím se na on-line marketing. Má za sebou stovky úspěšných kampaní, internetových reklam, webových stránek a multimediálních projektů. Součástí komunikační skupiny Mather je Advertures od roku 2008.

FG Forrest, a.s. je internetovou agenturou založenou v roce 1996. Poskytuje kompletní internetová a intranetová řešení od analýzy, návrhu designu až po produkci a servis svěřených projektů v kombinaci s efektivním online marketingem a kreativním přístupem. Podpis FG Forrest lze nalézt například na projektech pro Skupinu ČEZ, Kancelář prezidenta republiky, Komerční banku, Lagardère Active ČR, McDonald´s ne­bo PPF.

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Lupa.cz: Teletext je „internetem hipsterů“

Teletext je „internetem hipsterů“