Internet BillBoard převzal síť NewLinx

[Tisková zpráva] Společnost Internet BillBoard (IB) oznámila akvizici výměnného bannerového systému NewLinx.

OSTRAVA, 22. ledna 2008 – Internet BillBoard a.s., významný český dodavatel služeb pro správu internetové reklamy, převzal výměnný bannerový systém NewLinx od společnosti Etarget.

„Protože vlastníme a provozujeme největší výměnnou síť v České republice a na Slovensku – BillBoard, byla pro nás tato akvizice logickým krokem v našem dalším rozvoji,“ uvedl předseda představenstva a generální ředitel IB Karel Pavlíček. „Systém NewLinx zůstane zachován a věříme, že díky našim zkušenostem a technickému zázemí Vám zajistíme spolehlivý servis. Plánujeme obě sítě dále rozvíjet a umožnit jejich členům kromě výměny i další způsoby zhodnocení jejich reklamního prostoru.“

Služba NewLinx představuje unikátní řešení pro provoz a správu bannerové reklamy, které umožňuje zaregistrovaným serverům inzerovat na jiných serverech zapojených do systému. Za každé zobrazení „partnerského“ banneru získávají automaticky nárok na zobrazení svého banneru dle nastaveného cílení.