INTERNET CEE – první mezinárodní konference o internetu ve Střední a Východní Evropě

[Tisková zpráva] První mezinárodní setkání internetového průmyslu z celé Střední a Východní Evropy. Ve dnech 20-21. listopadu se ve Varšavě uskuteční konference INTERNET CEE o internetu v regionech Střední a Východní Evropy. Online registrace již byla aktivována (www.internetcee.com).

Největší hráči na internetovém trhu, od Ruska po Maďarsko, se poprvé setkají na jednom místě. Událost bude podpořena účastí prezidenta představenstva Softkey, Felixe Muchnika, který bude jedním z přednášejících. Softkey je největší online obchod v Rusku, specializující se na distribuci počítačového hardware. Mezinárodní skupina přednášejících bude obohacena o představitele firem, které již expandovali nebo nyní expandují na trhy Střední a Východní Evropy. Spolu s nimi zde bude Více-prezident pro obchodní rozvoj z AOL, Ariel Eckstein (Velká Británie), a Obchodní projektantka z Trade Media East, Clara Llamas (Francie). Celý seznam přednášejících, program a registrační formulář je k dispozici na www.internetce­e.com.

Konference INTERNET CEE je odpovědí na neustále vzrůstající zájem podnikatelů ze Střední a Východní Evropy o zvýšení hodnoty jejich společností na sousedících trzích, na kterých jsme svědky dynamického růstu. Stále častěji se mediální agentury rozhodují vyplnit potřeby svých klientů v mnoha evropských zemích na jedné straně a internetový giganti objevují obchodní potenciál v této oblasti na straně druhé. Internetový trh nevyhnutelně proniká do mezinárodního kontextu. Konference je určena všem společnostem z regionu Střední a Východní Evropy. Konference se uskuteční ve dvou jazycích: angličtině a polštině.

Přednášející z celé Evropy, v porovnání se zkušenostmi předních mezinárodních i místních hráčů na internetovém trhu, prezentace dat obsahující konkrétní informace o trzích ze zemí Střední a Východní Evropy, to vše přispívá k výjimečnosti a obrovské hodnotě této konference – zdůrazňuje Marcin Pery, Více-prezident představenstva společnosti Gemius SA.

Program konference je rozdělen do čtyř bloků: „Jak obchodovat ve Střední a Východní Evropě“, „Co víme o internetu ve Střední a Východní Evropě“, Internetová reklama ve Střední a Východní Evropě“ a „E-marketing ve Střední a Východní Evropě“. Budou zde diskuze, přednášky na základě výzkumů, názory a prezentace konkrétních studií.

Původcem a organizátorem konference INTERNET CEE je Gemius SA (www.gemius.pl), jednička na trhu internetových výzkumů ve Střední a Východní Evropě. Internet Advertising Bereau (IAB) si vzal nad celou akcí patronát. Těmi dalšími jsou: Gazeta.pl, Onet.pl, INTERIA.pl, Wirtualna Polska, Mediarun.pl, Internet Standard (IDG), Marketing w Praktyce, NetSprint.pl. Registraci na konferenci můžete provést vyplněním online registračního formuláře, který je k dispozici na: www.internetce­e.com. Zákazníkům skupiny Gemius z celého světa i členům IAB je zaručena sleva. Počet účastníků je limitovaný.

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem