Internet Expres HIT – další snížení cen vysokorychlostního Internetu od 1. března

Internet Expres HIT – další snížení cen vysokorychlostního Internetu od 1. března

28.02.2005 – Další snížení ceny základního vysokorychlostního připojení k Internetu a úsporu více než 20% ročně přináší nová akční nabídka ČESKÉHO TELECOMU Internet Expres Hit. Cena vysokorychlostního Internetu Expres s rychlostí 256/64 kbit/s se snižuje na 599 Kč (bez DPH).

„V návaznosti na velmi úspěšné nabídky Internet Expres Optimal a Internet Expres na zkoušku zdarma jsme opět rozšířili portfolio služeb a připravili novou základní variantu pro zákazníky, kteří se teprve rozhodují o zřízení vysokorychlostního připojení k internetu,“ uvedl Simon Burckhardt, výkonný ředitel pro marketing. „Proto nabízíme atraktivní měsíční poplatek a cenu za aktivaci služby ve výši pouhé 1 koruny při smlouvě uzavřené na jeden rok. Abychom službu ještě dále zatraktivnili, první tři měsíční paušály jsou pouze ve výši 520 korun namísto standardních 599 korun,“ doplnil Simon Burckhardt.

Součástí služeb Internet Expres Hit je zdarma schránka elektronické pošty a webový prostor na serveru ČESKÉHO TELECOMU. Jako doplňkovou službu si pak lze doobjednat „antivirovou ochranu“ chránící počítač před stále agresivnějšími viry, v případě požadavku na nejvyšší ochranu je doporučována „ochrana proti útokům z internetu“ neboli firewall.

Internet Expres Hit zahrnuje základní balíček o objemu 2 GB pro přenášená data. Při jeho vyčerpání si zákazník může dokupovat další vždy po 1GB za 35 korun. O stavu přeneseného objemu dat bude uživatel informován prostřednictvím osobních internetových stránek a zasílaných informačních e-mailů.

Akční nabídka tří měsíčních paušálů za 520 korun je platná od 1.3.2005 do 31.5.2005. Získat více informací a zároveň si služby objednat lze prostřednictvím internetu (www.internetex­pres.cz), na bezplatné lince telefonického centra služeb (800 123 456), v prodejnách Telepoint a Telepoint Partner a u našich autorizovaných dealerů (www.telecom.cz/de­aleri).

Možnost zřízení služby Internet Expres na konkrétním telefonním čísle si zákazníci mohou ověřit prostřednictvím průběžně aktualizované internetové aplikace nebo prostřednictvím SMS. Pro ověření dostupnosti pomocí SMS zprávy stačí na číslo 724 185 184 zaslat SMS ve tvaru EXPRES XXXXXXXXX (XXXXXXXXX je telefonní číslo testované pevné linky). Informace o dostupnosti Internetu Expres pro zvolené telefonní číslo pevné linky je zákazníkovi obratem zaslána také formou SMS zprávy.

ČESKÝ TELECOM, a. s., je vedoucí telekomunikační společností v České republice. Prostřednictvím své dceřiné společnosti Eurotel Praha, spol. s r. o., se významně podílí také na trhu mobilních služeb. Podrobné informace o firmě a nabídce jejich služeb jsou k dispozici na www.telecom.cz, která byla oceněna jako BestWeb 2003 v anketě WebTop100.

Mimořádnou pozornost věnuje ČESKÝ TELECOM využití růstového potenciálu datových a internetových služeb. Podle výzkumu agentury GfK považují IT manažeři ČESKÝ TELECOM za nejlepšího poskytovatele datových služeb v ČR. Společnost se hodlá stát rovněž předním poskytovatelem komplexních služeb v oblasti e-commerce.

ČESKÝ TELECOM se pravidelně umísťuje na předních místech v soutěži o cenu za informačně nejotevřenější firmu domácího kapitálového trhu Signum Temporis. Na základě hlasování odborné veřejnosti, zástupců tisku a devítičlenné komise obsadil ČESKÝ TELECOM v roce 2003 opět první místo, stejně jako v roce 2001.

ČESKÝ TELECOM, a. s., patří podle své tržní kapitalizace a objemu obchodů k nejvýznamnějším firmám na českém kapitálovém trhu. Akcie společnosti jsou ve formě GDR obchodovány i na London Stock Exchange. Rating ČESKÉHO TELECOMU, a. s., patří trvale k nejvyšším, které mohou české společnosti získat od významných mezinárodních ratingových agentur.

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

Vitalia.cz: Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?