Internet Telephony udělil ocenění Alcatel OmniSwitch 7000

Internet Telephony udělil ocenění Alcatel OmniSwitch 7000

Calabasas, Kalifornie – 3. února 2003 – časopis Internet Telephony, publikace mapující rychle rostoucí odvětví IP telefonie, udělil zařízení Alcatel OmniSwitch 7000 ocenění Produkt roku 2002. Výsledky hlasování byly zveřejněny v lednovém čísle.

„Produkty vybrané pro ocenění Produkt roku pomáhají při rozvoji oboru IP telefonie,“ prohlásil Greg Galitzine, šéfredaktor časopisu Internet Telephony. „Produkt OmniSwitch 7000 společnosti Alcatel vyniká nad ostatní konkurenci tím, že podporuje požadavky firem na vysoce dostupnou, bezpečnou a inteligentní infrastrukturu pro přenos dat. Ta je pak klíčem pro podporu přenosu hlasu a videa prostřednictvím aplikací, používajících internetový protokol (IP).“

Skupinu produktů OmniSwitch tvoří řada přepínačů odpovídající požadavkům na vysokou dostupnost a bezpečnost v rámci celé sítě a poskytující ideální infrastrukturu pro IP telefonii a kriticky důležité aplikace. Produkty OmniSwitch jsou na technologické úrovni zařízení, obvyklých u poskytovatelů přenosových služeb. Alcatel OmniSwitch 7000 je navržen nejen jako páteřní prvek, ale i jako přístupové síťové zařízení, a je koncipován na bázi distribuované inteligentní architektury. Dokáže zajistit dostupnost na úrovni zařízení poskytovatelů přenosových služeb včetně plné redundance a odolnosti nutné pro nepřetržitý provoz.

„OmniSwitch 7000 zcela podporuje konvergenci a zajišťuje pro IP telefonii a kriticky důležité aplikace, vysokou dostupnost a bezpečnost v rámci celé sítě,“ uvedl Tom Wilburn, generální ředitel divize firemních zařízení společnosti Alcatel pro Severní Ameriku. „Ocenění Produkt roku je důkazem toho, že časopis uznává vliv, který společnost Alcatel získala v oboru datových přenosů v rámci sítí a IP telefonie.“ Společnost Alcatel je jediným významným dodavatelem síťové technologie, který v roce 2002 ohlásil novou řadu přepínačů LAN. Díky tomu byla společnost Alcatel nedávno firmou Gartner, zabývající se průzkumem trhu, označena za „vizionáře“ na trhu firemních sítí LAN.

O společnosti TMC

Od svého vzniku v roce 1972 vydává společnost Technology Marketing Corporation (TMC®) špičkové odborné časopisy a zajišťuje akce zaměřené na technologii a komunikace. TMC® vydává tištěná periodika Customer Inter@ction Solutions a Internet Telephony® a online publikace TMCnet.com®, Planet PDA , BiometriTech™ a Alternative Power™. TMC® připravuje rovněž odborné konference a výstavy BiometriTech™ Conference, INTERNET TELEPHONY® Conference & EXPO; Planet PDA™: The Enterprise PDA Event a The Global Call Center Outsourcing Summit™. TMCnet™.com vydává více než 25 odborných tematických online bulletinů. Další informace o společnosti TMC® můžete získat na jejích internetových stránkách http://www.tmcnet­.com.

O síťových řešeních společnosti Alcatel pro firmy a organizace

Společnost Alcatel dodává standardizovaná komunikační řešení na bázi internetového protokolu (IP) zákazníkům po celém světě, mezi něž patří přes 500 000 malých, středních a velkých podniků, státních úřadů, zdravotnických a vzdělávacích zařízení. Špičková řada komunikačních řešení na bázi IP Omni společnosti Alcatel se skládá z rozsáhlého portfolia produktů síťové přepínací infrastruktury a produktů pro telefonii na bázi IP, které jsou vytvořeny tak, aby poskytovaly dlouhodobou hodnotu.

O společnosti Alcatel

Společnost Alcatel navrhuje, vyvíjí a buduje špičkové moderní komunikační sítě, umožňující provozovatelům, poskytovatelům služeb a podnikům dodávat zákazníkům po celém světě jakýkoliv obsah, ať už hlasový, datový nebo multimediální. Klienti společnosti Alcatel se mohou spolehnout na široké portfolio produktů a řešení, od optických end-to-end přenosových systémů, přes pevné a mobilní sítě až po řešení širokopásmového přístupu, která patří mezi nejlepší ve svém oboru a umožňují zákazníkům soustředit se na optimalizaci služeb a zvýšení zisků. Společnost působí ve více než 130 zemích světa a v roce 2001 dosáhla obratu v hodnotě 25 miliard EUR.