Internetová revoluce pokračuje i o Vánocích

[Tisková zpráva] VOLNÝ naděluje dárky – k rychlému internetu poukázka na nákup v DATARTu až ve výši 1000,- Kč .

Společnost VOLNÝ, významný telekomunikační operátor, připravila pro své nové zákazníky vánoční dárek. Každý, kdo si v době od 13. listopadu do 31. prosince 2006 objedná internetové připojení od VOLNÝ, získá poukázku na nákup v obchodech DATART, a to až v hodnotě 1000,– Kč.

V září roku 2006 představil VOLNÝ zákazníkům nové portfolio ADSL služeb. Ve své nabídce přinesl nejvýhodnější internetové připojení na českém trhu a možnost získat internet v rámci balíčku s hlasovými službami zcela zdarma. Pokud si nyní, v době od 13. listopadu do 31. prosince 2006, zákazníci objednají internetové připojení, a to jak v rámci balíčku s hlasovými službami, tak i samostané internetové připojení, získají poukázku na nákup v obchodech Datart, a to podle zvoleného rychlostního tarifu.

VOLNÝ Internet ZDARMA s internetovým připojením o rychlosti 256 kbit/s zdarma a s výhodným voláním – poukázka DATART za 200,– Kč.

VOLNÝ Komplet a VOLNÝ Internet o rychlosti 512 kbit/s za cenu od 294,– Kč – poukázka DATART za 500,– Kč.

VOLNÝ Komplet a VOLNÝ Internet o rychlosti 2048 kbit/s a 10240 kbit/s za cenu od 499,– Kč – poukázka DATART za 1000,– Kč.

Zakazníci si mohou vybrat internetové připojení a dárek od VOLNÝ, který jim vyhovuje. Aktivace služby je zdarma.

Poukázka bude zákazníkovi zaslána po aktivaci služby. Nabídka platí pro objednávky uskutečněné prostřednictvím internetových stránek, prostřednictvím Zákaznického centra VOLNÝ (prodejní linka 800 880 880) nebo u vybraných partnerů.

Více informací naleznete na www.volny.cz.