Internetový profesionál se spoléhá na informační systém Money S4

[Tisková zpráva] Společnost Centrum Holdings je zkušený provozovatel internetových portálů a dalších služeb. Do jeho portfolia spadají weby jako Centrum.cz, Atlas.cz, ICQ, Xchat, Aktuálně.cz nebo Žena.cz a zaměstnává přes 400 pracovníků ve střední a východní Evropě, kteří jen u nás osloví denně přes milion uživatelů. Právě tento profesionál ze světa IT si pro své dceřiné společnosti DALTEN media a Webfarm vybral informační systém Money S4.

Money S4 je nejmladším řešením pro střední společnosti z dílny Cígler Software, které skloubilo výhody pokročilého ERP systému a „krabicového“ řešení a dá se tak nasadit i v horizontu několika dnů. Díky databázi a SQL serveru, moderním technologiím a originální architektuře je systém schopný zpracovat ohromné množství dat v krátkém čase, což je výhodné například při práci s rozsáhlými seznamy faktur, stejně jako při různých exportech či daňových uzávěrkách. Současně s tím Money S4 zpravidla vítězí ve výběrových řízeních i díky nízké ceně umožněné standardizovaným a multifunkčním designem, s minimální nutností úprav na míru při vlastní implementaci.

„Na novém systému oceňuji jeho jednoduché a intuitivní ovládání,“ chválí systém Jana Benešová, finanční kontrolor skupiny Centrum Holdings. „Práce s ním je pro uživatele příjemná a nekomplikovaná. Money S4 naplnil naše představy o novém systému a uspokojil naše požadavky na účetní agendu.“ Paní Benešová ocenila i přístup konzultanta, který měl nasazení nového systému na starosti: „Chtěla bych též pochválit hladký, bezproblémový a rychlý přechod. Konzultant společnosti Cígler Software byl přesný a vždy ihned vyřešil, co bylo potřeba. I komunikace se zástupci dodavatele byla velmi příjemná.“

O společnosti CÍGLER SOFTWARE:
CÍGLER SOFTWARE, a.s., je s více než 100 000 instalacemi Money od roku 1990 jedním z předních dodavatelů účetních programů a informačních (ERP) systémů v České a Slovenské republice. Její produkty řady Money pokrývají nejširší potřeby podniků a mezi zákazníky lze nalézt široké spektrum uživatelů, od živnostníků přes menší společnosti až po větší společnosti či neziskové organizace. CÍGLER SOFTWARE je významným výrobcem a dodavatelem pokladních systémů. Společnost je od roku 2003 certifikovaná podle norem ISO 9001:2008, v roce 2005 se zařadila do výběru Českých 100 nejlepších a od roku 2007 patří mezi TOP 100 českých IT společností. CÍGLER SOFTWARE je úspěšná i v zahraničí, s produktem Money S5 získala v roce 2009 ocenění Slovak Gold. Od roku 2005 pravidelně obhajuje nejvyšší úroveň certifikace společnosti Microsoft – Gold Certified Partner.

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru