InterSystems díky Ensemble v Magic Quadrant

[Tisková zpráva] Platforma Ensemble zajistila společnosti InterSystems místo v kvadrantu lídrů „Magic Quadrant For Application Infrastructure For Composite-Application Projects“ od analytické společnosti Gartner. Společnost InterSystems vybrána pro „ucelenost vize“ a „schopnost realizace“.

CAMBRIDGE, Massachusetts, USA – 19. července 2007 – Společnost InterSystems Corporation, výrobce platformy pro rychlou integraci Ensemble, oznámila, že byla zařazena do kvadrantu lídrů v oblasti aplikační infrastruktury pro projekty kompozitních aplikací za 2. čtvrtletí 20071 v hodnocení „Magic Quadrant“ zpracovaném firmou Gartner, Inc.

Každý přehled Gartner Magic Quadrant, který je široce uznáván pro svoji odbornost a do hloubky jdoucí průzkum, na jehož základě jsou tyto zprávy sestavovány, je rozdělen do čtyř částí – Lídři, Vyzyvatelé, Okrajoví hráči a Vizionáři. Společnost InterSystems byla podle vyhodnocení kritérií „ucelenost vize“ a „schopnost realizace“ zařazena do kvadrantu lídrů.

Posudek firmy Gartner uvádí, že z hlediska ucelenosti vize a schopnosti její realizace jsou lídry na tomto trhu prodejci s osvědčenou a kompletní sadou produktů zaměřených na kompozitní aplikace a s poměrně velkou základnou dostatečně spokojených klientů používajících jejich produkty pro podporu kompozitních aplikací v plném rozsahu (například od správy uživatelského rozhraní po integraci s již zavedenými back-end systémy). Jedná se o společnosti s velkým počtem instalovaných aplikací nebo platforem pro aplikační infrastrukturu, do níž mohou křížově prodávat svoje produkty zaměřené na kompozitní aplikace, a společnosti, které dokazují schopnost předvídat trendy vývoje technologií a trhu rozšiřováním svých nabídek o technologie pro podporu kompozitních aplikací.

Ve zprávě se dále píše, že tito lídři prokazují také svoje porozumění trhu a vstřícnost k zákazníkům poskytováním specificky zaměřených sad produktů pro podporu kompozitních aplikací nebo nabídkou specializovaných produktů nebo balíčků kompozitních aplikací a aktivním vyhledáváním možností pro uplatnění aplikační infrastruktury pro projekty kompozitních aplikací prostřednictvím cílených marketingových zpráv, výhodných nabídek a specifických prodejních strategií.

Ensemble je komplexní platforma, která používá jeden architektonicky konzistentní technologický blok zahrnující funkce integračního serveru, datového serveru, aplikačního serveru a software pro vývoj portálů. Projekty založené na Ensemble jsou implementovány v komerčních i státních organizacích po celém světě.

„Popularita Ensemble ve veřejném i soukromém sektoru je výsledkem inovativnosti a komplexnosti technologie od InterSystems,“ řekl Paul Grabscheid, viceprezident InterSystems pro strategické plánování. „Je potěšující, že se společnost InterSystems dostala do sektoru lídrů za méně než čtyři roky od uvedení platformy Ensemble. Jsme rádi, že jsme byli firmou Gartner, Inc. oceněni za naši „ucelenost vize“ a schopnost tuto vizi realizovat.“

Celá zpráva je k dispozici na InterSystems.com\MQ.

DigiZone.cz: Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu