Platforma InterSystems Ensemble úspěšně propojila devět zdravotnických systémů

3. 12. 2009

[Tisková zpráva] Výhod propojených systémů využívá po pouhých třech měsících implementace britské sdružení nemocnic Great Western Hospitals NHS Foundation Trust

Česká republika, Praha – 3. prosince 2009 – Společnost InterSystems Corporation oznámila, že díky její integrační platformě InterSystems Ensemble® propojilo britské sdružení nemocnic Great Western Hospitals NHS Foundation Trust svých devět systémů. Dva systémy komunikují přímo s Ensemblem, zbylých sedm je k Ensemblu připojeno pomocí zprostředkující databáze pacientů. Celý projekt byl dokončen za pouhé tři měsíce. Platforma Ensemble byla zvolena na základě výběrového řízení.

Alistair Dewar, vedoucí týmu pro vývoj softwaru v Great Western Hospitals NHS Foundation Trust, k volbě Ensemblu říká: Ensemble jsme si zvolili proto, že se s ním snadno pracuje, a že má zabudovaný standard HL7, s jehož pomocí je možná přímá komunikace. Oceňujeme také databázi, která je součástí Ensemblu, neboť její výkon je mnohem vyšší než výkon databází, s nimiž jsme dosud pracovali. A navíc – kdykoli budeme pomocí Ensemblu vytvářet nové rozhraní, budeme moci znovu použít již existující překlady, podnikovou logiku a podnikové procesy, které jsme do Ensemblu začlenili, což výrazně šetří náklady.“

Potřebná rozhraní vytvořila firma Restart Consulting, partner InterSystems zajišťující implementaci Ensemblu. Restart Consulting je předním odborníkem na integrační projekty v oblasti zdravotnictví. Jako součást podpory v Great Western Hospitals NHS Foundation Trust uspořádala Restart Consulting „Integrační workshop“ a i nadále bude provádět školení IT pracovníků tohoto nemocničního sdružení.

Phil Birchall, ředitel pro rozvoj projektů v oblasti zdravotní péče, společnost InterSystems, Velká Británie, řekl: „ Jsme velmi rádi, že si Great Western Hospitals NHS Foundation Trust vybral platformu Ensemble a že ji ve spolupráci s firmou Restart Consulting tak úspěšně implementovali. Navíc nás těší, že pokud bude Great Western Hospitals NHS Foundation Trust potřebovat dodatečnou podporu, poskytne mu ji Restart Consulting, což je velmi zkušený odborník na integraci ve zdravotnictví.“

O společnosti InterSystems
InterSystems Corporation patří mezi světové lídry v oblasti softwaru pro propojenou zdravotní péči. Sídlí v Cambridge v americkém státě Massachusetts a má pobočky ve 22 zemích. InterSystems dodává inovativní produkty, které umožňují rychlý vývoj, implementaci a integraci podnikových aplikací.

InterSystems Ensemble® je platforma pro rychlou integraci a vývoj, která obohacuje aplikace o nové funkce a umožňuje jejich propojení. InterSystems Caché® je vysoce výkonná objektová databáze, která umožňuje vytvářet rychlejší a škálovatelnější aplikace. InterSystems TrakCare™ je pokročilý webový informační systém, s nímž lze rychle využívat výhod elektronických záznamů o pacientech. InterSystems HealthShare™ je platforma pro nejrychlejší vývoj regionálních a celostátních zdravotnických informačních systémů. InterSystems DeepSee™ je software, který do transakčních systémů přidává vestavný nástroj pro podnikovou inteligenci (Business Intelligence) fungující v reálném čase, což umožňuje činit lepší rozhodnutí spojená s řízením firmy. Více informací najdete na InterSystems.com.

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Lupa.cz: EET v e-shopech? Zdražení a horší komfort

EET v e-shopech? Zdražení a horší komfort

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček