InterSystems nabízí partnerům a ostatním zájemcům dokonalejší e-learning

[Tisková zpráva] CAMBRIDGE, Mass., 11. září 2006 — Společnost InterSystems, která je předním poskytovatelem databázových systémů pro oblast zdravotnictví, zahájila provoz vylepšeného e-learningového centra InterSystems e-Learning Center, které nabízí vývojářům a systémovým administrátorům Caché bezplatné individuální vzdělávání.

InterSystems e-Learning Center poskytuje individuální přístup k důležitým informacím o systému Caché, tak aby si mohli vývojáři aplikací a systémoví administrátoři kdykoli rozšířit své znalosti v pohodlí svého domova nebo kanceláře.

V rámci e-Learning Center je možné:

• sledovat živě on-line přednášky prezentované odborníky InterSystems
  • prohlížet si kdykoli nahrané lekce o různých tématech týkajících se Caché
  • snadno vyhledávat živé přednášky a jiné nahrávky i důležité dokumenty podle kategorií nebo klíčových slov
  • účastnit se vzdělávacích kurzů obsahujících informace, které rozvíjejí hlavní téma kurzu.

Každý vzdělávací kurz obsahuje živý úvod do problematiky od odborníků z řad InterSystems, dále nahrané moduly s podrobnými informacemi o hlavním tématu s možností živých konzultací s profesionály z InterSystems, kteří odpovídají na otázky týkající se předmětu kurzu. Je možné si vybrat z rozsáhlé škály témat, připravených speciálně pro zájemce o Caché:

• Aplikační lekce: Úvod do vývoje aplikací, Caché Server Pages (CSP), C++ Binding, Java Binding, Net Native Provider, ODBC konektivita JDBC, SOAP a Web Services, XML a další
  • Systémové lekce: Konfigurace a údržba, Monitorování a řešení potíží, Provoz, Bezpečnost, Nejlepší postupy a další.

InterSystems e-Learning Center nyní nabízí snadnější přístup k informacím díky lepšímu vyhledávání – informace je nyní možné vyhledávat podle klíčového slova, kategorie nebo typu zdroje.

Více informací najdete na www.intersystem­s.com/cache/e­ducation/elear­ning.