Společnost InterSystems oceněna v hodnocení 2010 SD Times 100

16. 9. 2010

[Tisková zpráva] Pokročilé technologie pro rychlou podnikovou integraci se dočkaly uznání na poli architektury SOA a middlewaru

Česká republika, Praha – 15. září 2010 – Společnost InterSystems, celosvětový poskytovatel pokročilého integračního a databázového softwaru a softwaru pro podnikovou inteligenci (business intelligence), oznámila, že ji časopis SD Times zařadil ve svém letošním hodnocení 2010 SD Times 100 mezi 100 nejlepších softwarových společností.

Editoři časopisu SD Times, vydávaného mediální společností BZ Media, každoročně posuzují softwarové firmy z mnoha odvětví a ty nejlepší pak zveřejní ve svém celonárodním hodnocení SD Times 100. Redakční rada SD Times k hodnocení uvádí: „Stovka společností a projektů zde uvedených prokázala, že jsou schopny určovat směr vývoje a postupovat v souladu s nejmodernějšími technologiemi“. Tyto firmy jsou podle ní „špičkovými lídry a inovátory“.

Společnost InterSystems byla v hodnocení SD Times 100 oceněna v kategorii architektury SOA a middlewaru. Společnost nepřetržitě investovala do své platformy pro rychlou integraci a vývoj InterSystems Ensemble® a v poslední době rozšířila její funkce pro propojování a orchestraci systémů, umožnila poskytování nových služeb v oblasti vývoje a testování EDI/messagingových aplikací a zlepšila výkon při manipulaci se zprávami.

Platforma Ensemble slouží k integraci klíčových aplikací a lze s ní zužitkovat předchozí investice do softwaru, protože umožňuje vytvářet kompozitní aplikace, podnikovou sběrnici služeb (enterprise service bus) či architekturu SOA. Projekty založené na Ensemblu fungují ve zdravotnictví, veřejném sektoru, finančním sektoru a v dalších oblastech, kde jde především o vysoký výkon a spolehlivost. „Jsme velmi hrdí, že jsme byli oceněni v hodnocení 2010 SD Times 100“, řekl Paul Grabscheid, viceprezident společnosti InterSystems pro strategické plánování. „Je to cenné odborné ohodnocení naší snahy přinášet pokročilé softwarové technologie.“

O společnosti InterSystems
InterSystems Corporation patří mezi světové lídry v oblasti softwarových technologií. Sídlí v Cambridge v americkém státu Massachusetts a má pobočky ve 24 zemích. InterSystems dodává pokročilé softwarové technologie pro převratné aplikace. InterSystems Caché® je vysoce výkonná objektová databáze, která umožňuje vytvářet rychlejší a škálovatelnější aplikace. InterSystems Ensemble® je platforma pro bezproblémovou integraci a vývoj propojených aplikací. InterSystems HealthShare™ je platforma pro nejrychlejší vývoj regionálních a celostátních zdravotnických informačních systémů. InterSystems DeepSee™ je software, který do transakčních systémů přidává vestavný nástroj pro podnikovou inteligenci (Business Intelligence) fungující v reálném čase, což umožňuje činit lepší rozhodnutí spojená s řízením firmy.

Podnikatel.cz: Babišovi se nedá věřit, stěžovali si hospodští

Babišovi se nedá věřit, stěžovali si hospodští

DigiZone.cz: Sony MP-CL1A: miniaturní projektor

Sony MP-CL1A: miniaturní projektor

Lupa.cz: Patička e-mailu závazná jako vlastnoruční podpis?

Patička e-mailu závazná jako vlastnoruční podpis?

Vitalia.cz: 5 chyb, které děláme při skladování potravin

5 chyb, které děláme při skladování potravin

Lupa.cz: Blíží se konec Wi-Fi sítí bez hesla?

Blíží se konec Wi-Fi sítí bez hesla?

DigiZone.cz: Test: brýle pro virtuální realitu Exos Urban

Test: brýle pro virtuální realitu Exos Urban

DigiZone.cz: Nejnovější špičkové TV ve videu

Nejnovější špičkové TV ve videu

Měšec.cz: TEST: Vyzkoušeli jsme pražské taxikáře

TEST: Vyzkoušeli jsme pražské taxikáře

Podnikatel.cz: Poslanci chtějí sebrat majetek Bakalovi

Poslanci chtějí sebrat majetek Bakalovi

Podnikatel.cz: Takhle se prodávají mražené potraviny

Takhle se prodávají mražené potraviny

DigiZone.cz: Digi2GO: výborný základ, ale...

Digi2GO: výborný základ, ale...

120na80.cz: Co je padesátkrát sladší než cukr?

Co je padesátkrát sladší než cukr?

Vitalia.cz: Inspekce našla nelegální sklad v SAPĚ. Zase

Inspekce našla nelegální sklad v SAPĚ. Zase

DigiZone.cz: Samsung EVO-S: novinka pro Skylink

Samsung EVO-S: novinka pro Skylink