Invex zajistil pro vystavovatele výhodnější ceny za ubytování

25. 5. 2004

INVEX zajistil pro vystavovatele výhodnější ceny za ubytování

Brno, 24. 5. 2004 – Firmy, které se v letošním roce zúčastní veletrhu INVEX, mohou ušetřit významné finanční prostředky za hotelové ubytování. Organizátoři veletrhu totiž ve spolupráci s předními brněnskými hotely připravili projekt pod názvem „Fair Hotels“, který vystavovatelům přinese výhodnější možnost ubytování v průběhu veletrhu INVEX 2004 (11. 10. – 15. 10.).

Mezinárodní veletrh informačních a komunikačních technologií INVEX nadále pokračuje ve snaze posouvat pro vystavovatele hranici rentability jejich účasti. Jednou z cest, jak toho dosáhnout, je snížení nákladů na ubytování v průběhu veletrhu. „Velikost veletržní akce je závislá na nabídce vystavovatelů. Jsou to především naši vystavovatelé, kteří dělají z veletrhu významnou událost pro Brno“, vysvětluje pohled pořadatelů manažer veletrhu Tomáš Uherek. Pořadatelům veletrhu se podařilo dohodnout s několika nejvýznamnějšími brněnskými hotely na jejich zapojení do projektu s názvem „Fair Hotels“, jehož cílem je zajistit „férové“ ceny za ubytování.

V souvislosti s konáním nejnavštěvova­nějšího českého veletrhu INVEX dochází v brněnských hotelích pravidelně ke znatelnému zvyšování tlaku na ubytovací kapacity a v jeho důsledku k tržnímu zvyšování cen pro tuto akci. V letošním roce by k tomu z pohledu vystavovatelů již nemělo docházet v těch hotelích, které se připojili či ještě připojí ke zmíněnému projektu férových cen. „Dobře si uvědomujeme význam a provázanost úspěchu veletrhu INVEX s prosperitou celého regionu. Zapojením do projektu jsme se proto rozhodli ukázat, že nám na rozvoji města Brna a jeho okolí skutečně záleží,“ uvedl k tomu obchodní ředitel Hotel International Brno Michal Řičánek.

Pro vystavovatele chystají hotely zajímavé slevy. Speciální zvýhodněné nabídky pro vystavovatele zahrnují slevy od 20% oproti ceníkovým cenám za ubytování.

Pro vystavovatele může takovéto zvýhodněné „ubytovací menu“ představovat znatelnou nákladovou úsporu – například pro vystavovatele s 5 až 10 ubytovanými zaměstnanci může za 5 dní pobytu dosáhnout úspory 30 až 100 tisíc korun. „Věřím, že návštěvníci INVEXu ocení kvalitu služeb i výhodnost ubytování v našem hotelu a budou se k nám v příštích letech rádi vracet,“ prohlásila obchodní a marketingová ředitelka hotelu Holiday Inn Brno Beatrice Putnová. Pořadatelé veletrhu INVEX v rámci projektu zajistí hotelům recipročně komunikaci jejich nabídek přímo k vystavovatelům tak, aby projekt přinášel výhody všem zúčastněným stranám.

Letošní INVEX se v areálu Výstaviště v Brně uskuteční již po čtrnácté. Za tuto dobu si veletrh vybudoval pozici důležitého místa setkávání odborníků a profesionálů z oblasti informačních a komunikačních technologií, stejně jako návštěvníků z řad širší veřejnosti. Významné postavení INVEXu je dokreslováno skutečností, že podle počtu návštěvníků se dlouhodobě udržuje mezi čtyřkou největších oborových veletrhů světa. Počet návštěvníků přesáhl v loňském roce hranici 135 tisíc.

Vydavatel: Veletrhy Brno, a.s., Adresa: Výstaviště 1, 647 00 Brno
Manažer PR a reklamní komunikace: Petr Ondrášek, tel.: 541 152 855, e-mail: pondrasek@bvv.cz

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

120na80.cz: Vitaminová abeceda

Vitaminová abeceda

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií