iPady přichází i na pulty Electro Worldu

9. 12. 2010

[Tisková zpráva] Praha, 2. prosince 2010 – Nejúspěšnější tablet historie se na začátku prosince objevuje také na pultech Electro Worldu. Jeden z největších evropských a lokálních řetězců zaměřených na prodej elektroniky a elektrospotřebičů začal od prosince prodávat všechny verze iPadů.

K dostání jsou ve většině velkých prodejen v krajských městech. Electro World také nastavil nejnižší ceny v republice – za základní verzi nakupující zaplatí 11 990 Kč. V případě že zákazník najde nižší cenu v jiném kamenném obchodě, Electro World mu nabídne tablet za stejnou cenu jako u konkurence a navíc vyplatí 25% cenového rozdílu (i zpětně).

„Apple je velká značka, a tak jeho výrobky nesmí na našich pultech chybět. Věříme, že se iPady stanou jedním z hitů letošních Vánoc. Zásobeni jsme dobře, a tak nemusíme vytvářet pořadníky, jako tomu bylo u obchodů v zahraničí. Navíc pro zájemce o tento produkt přinášíme kompletní českou lokalizaci a podporu,“ říká Jan Gažovský, komerční ředitel EW CR/SR

Veškeré modely iPadů jsou vystaveny na prodejnách, kde si je mohou všichni zájemci vyzkoušet. Ještě před nákupem mohou otestovat, jak se iPad ovládá, jak vypadá například video na velkém displeji či jak se na něm dá surfovat na internetu. Tablety jsou již lokalizovány do češtiny, a tak nevznikají problémy s jazykovou bariérou s iPady, které byly doposud dováženy ze zahraničí. Do nynějška bylo totiž možné iPady koupit jen od zahraničích nebo českých neautorizovaných prodejců. Electro World tak rozšiřuje prodejní síť úspěšného tabletu, který do Česka vstupuje po více než sedmi měsících od svého uvedení na americký trh.

Oproti šedému dovozu Electro World zákazníkům garantuje plný servis i dvouletou záruku. Do prodeje jdou všechny modely, a to jak s podporou bezdrátového připojení
Wi-Fi, tak i s pomocí mobilní sítě třetí generace. Tou už operátoři pokrývají většinu krajských měst.

„Před Vánoci předpokládáme zvýšený zájem v celé produktové škále, přičemž největší prodeje budou pravděpodobně u verzí 16GB s WIFI a 32GB s WIFI a 3G. Jsme pochopitelně rádi, že iPadem můžeme rozšířit nabídku produktů společnosti Apple
v našich prodejnách.“ předpovídá
Tomáš Kučera, Head of PC and Accessories Category Electro World

Electro World už  dnes výrobky Apple prodává. Kromě komplet­ní řady hudebních přehrávačů iPod lze v jeho prodejnách pořídit i modely notebooků iMac a MacBook.

Tablety iPpad jsou jedním z nejúspěšnějších produktů historie. Jen za první tři měsíce od dubnového zahájení prodeje zmizelo z pultů přes tři miliony kusů.

Electro World

Electro World je jedním z největších evropských a lokálních řetězců zaměřených na prodej elektroniky a elektrospotřebičů. Na domácí trh vstoupil v roce 2002 a v současnosti je pod touto značkou otevřeno v Čechách a na Slovensku 22 prodejen. V ČR provozuje také internetový prodej. Electro World je od začátku vstupu na náš trh jedním z lídrů maloobchodu s elektrem a ročně v jeho obchodech nakupují miliony zákazníků.

Electro World patří do nadnárodní skupiny Dixons Retail, světově známé  společnosti specializované na elektrické spot­řebiče. Vedle značky Electro World patří do Dixons také tradiční  prodejny jako PC World, Currys a Dixons.co.uk ve Velké Británii a Irsku, Elkjøp v severní Evropě, UniEuro v Itálii, Kotsovolos v Řecku, PC City ve Francii, Itálii a Španělsku nebo internetový obchod Pixmania.com po celé Evropě. V současné době provozuje Dixons Retail ve 28 zemích více než 1300 klasických či internetových obchodů a zaměstnává téměř 40 000 osob. V obchodech patřících do skupiny Dixons Retail každoročně nakupuje přes 100 milionů zákazníků.

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí