J.K.R. se podílí na vývoji aplikace Nákupní software

[Tisková zpráva] Společnost J.K.R., přední český dodavatel podnikových informačních systémů Byznys ERP, a společnost Animate uzavřely dohodu o technologické spolupráci v oblasti rozšiřování funkčnosti aplikace Nákupní software, určené pro efektivní a rychlou realizaci výběrových řízení a nákupních aukcí, a propojování primárně s ekonomickými systémy. J.K.R. se zároveň stalo obchodním partnerem projektu a bude se podílet také na distribuci řešení.

„Díky spolupráci se společností Animate poskytneme uživatelům prostředek pro efektivní  řízení nákupu,“ uvedl ke spolupráci Jiří Rákosník, obchodní ředitel společnosti J.K.R. „Možnosti Nákupního softwaru budou integrovány do logistických procesů v Byznys ERP, a nákupnímu oddělení uživatele tak nabídneme spojení systémů, které rychle vrátí vynaložené investice a přinese úspory a přehled do řízení nákupních operací,“ dodal Rákosník.

Nákupní software přináší  všechny funkce potřebné pro efektivní a rychlou realizaci výběrových řízení a nákupních aukcí. Je postaven na moderních technologiích s možností napojení na stávající ERP systémy ve firmě. Nabízí široké možnosti nastavení a konfigurace, umožňuje jednoduchou tvorbu statistik, výstupů a auditních přehledů, uživatelské ovládání je ergonomicky optimalizované a intuitivní, a již ve standardní verzi program nabízí například neomezený počet nákupních aukcí a výběrových řízení, možnost jednoduše definovat dodavatelům libovolné podmínky účasti v nákupní aukci, neomezený počet skladových položek a položek v dané nákupní aukci, třídění skladových položek a dodavatelů dle kategorií, export výsledků do Microsoft Excel, PDF, RTF nebo HTML pro další zpracování a mnoho dalšího.

„Zásadní konkurenční výhodou programu Nákupní software je to, že uživatel je majitelem licence programu, tudíž si určujete pravidla hry a není nijak vázán na provozovatele systému aukce a neplatí ani žádná procenta z uskutečněných či očekávaných úspor. Obvyklá úspora při prvním nasazení Nákupního softwaru křížem přes všechny komodity, včetně služeb, se přitom pohybuje v řádu 25 %,“ řekl k tomu Pavel Knapp ze společnosti Animate.

O programu Nákupní  software

Nákupní software je původní  český produkt, který přináší svým uživatelům okamžité úspory nákladů spojených s nákupem materiálu, zboží nebo služeb. Pracuje na principu takzvaných reverzních (nákupních) aukcí, kdy během výběrového řízení jednotli­ví dodavatelé – účastníci reverzní aukce, soupeří ve stejném okamžiku vzájemným snižováním cen o získání zakázky na dodávku požadovaného materiálu, zboží nebo služby. Kromě své nabízené ceny vidí dodavatelé ještě nejnižší nabízenou cenu za konkrétní zboží nebo služby, díky čemuž mohou dle svého uvážení reagovat, a pro získání zakázky ještě více snížit vlastní cenu. V zájmu korektního průběhu výběrového řízení však nevidí ani seznam účastníků aukce, a ani neví, který dodavatel tuto nejnižší cenu nabízí. Podrobnější informace naleznete na www.nakupni-software.cz

O společnosti J.K.R.

Společnost J.K.R. je s produkty Byznys ERP předním českým dodavatelem podnikových informačních systémů. Byla založena v roce 1991 v Příbrami, dnes má celostátní působnost a kromě příbramské centrály má pobočky v Praze a Teplicích. Také disponuje rozsáhlou sítí smluvních partnerů.

Podnikové infor­mační systémy Byznys ERP využívá v Česku více než 1 250 orga­nizací  v nejrůznějších oblastech podnikání. Mezi zákazníky figurují například Autometal, Canaria Travel, Central Group, Český svaz ledního hokeje, Dopravní podnik města Pardubic, ELO+, ESO travel, H & H Hotels, Humi Outdoor, Integra Group, Kasalova pila, Lekkerland, Letiště Brno, Marimex, Messenger, Newton Media, Nohel Garden, Ravak, Ryor, Sapho, Veskom či Vltava-Labe-Press. Pro další informace navštivte www.jkr.eu nebo www.byznys.eu

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?