Jabra SPEAK™ 410 – cestovní komunikátor pro mobilní audio konferenci

9. 12. 2010

[Tisková zpráva] Produkt Jabra SPEAK™ 410 kombinuje plnohodnotné 360° konferenční řešení s kompaktním provedením, všestranným použitím a kvalitním podáním zvuku.

Praha, Česká republika, 2. prosince 2010 – Společnost Jabra uvádí na trh podnikových telekonferenčních souprav produkt, jež zaujme svou malou velikostí, vysokým výkonem a kompaktním designem. Novinka je navíc uváděna na trh v době, kdy dochází k prudkému rozmachu virtuálních kanceláří. Zařízení Jabra SPEAK™ 410 je vybaveno plnohodnotným 360° mikrofonem, který umožní skupině lidí v místnosti kolem zařízení komunikovat s kolegy například na druhém konci světa.

Mezi výhody komunikátoru Jabra SPEAK™ 410 oproti konkurenčním ře­šením patří zejména plnohodnotný všesměrový mikrofon, který se neomezuje pouze na jednu komunikující osobu sedící přímo před zařízením, signalizace příchozích hovorů – kterou většina konkurentů postrádá – a možnost připojení náhlavní soupravy včetně mikrofonu. K dalším výhodám Jabra SPEAK™ 410 lze počítat tlačítko pro příjem hovorů, cestovní pouzdro, integrovanou správu kabelů a kvalitní zvuk. Množstvím detailů tak Jabra SPEAK™ 410 převyšuje většinu současných cestovních komunikátorů na trhu a navíc za velmi příznivou cenu.

“Jabra během posledních let učinila značný pokrok ve výrobě hands-free produktů pro použití v automobilech, SPEAK™ 410 je však náš první počin tohoto typu určený výhradně pro podnikový trh,“ uvedl Jiří Krejčí, Regional Manager Eastern Europe divize CC&O pro značku Jabra. „Jedinečnou vlastností je také to, že produkt Jabra SPEAK™ 410 navrhli přímo naši zákazníci. Zeptali jsme se jich, co chtějí, a následně vyvinuli zařízení postavené na základě jejich specifických přání. Vycházeli jsme tedy z jejich konkrétních požadavků a ne pouze z našich domněnek o tom, co asi ke své práci potřebují.“

Chytrý produkt zredukuje vaše náklady spojené s cestováním

Jabra SPEAK™  410 s průměrem pouhých 12,7 cm přichází na trh spolu s cestovním obalem, který dále umocňuje přenositelnost tohoto zařízení. Celý produkt je tak malý, že jej pohodlně umístíte i do diplomatky, a ve svém použití natolik flexibilní, že pracuje v každém prostředí. Integrovaná správa kabelů navíc umožňuje jeho snadnou instalaci.

Vysoká míra mobility pomáhá redukovat nechtěné cestovní výdaje díky tomu, že se všechna pracovní stanoviště mohou snadno proměnit na místnosti pro pořádání meetingů. To samozřejmě platí i ve chvíli, kdy se nacházíte v domácí kanceláři nebo ve společnosti bez permanentně nainstalovaného řešení pro konferenční hovory.

Mezi další klíčové uživa­telské  výhody patří:

• Zabudovaná funkce zamezující zkres­lení zvuku i při nejvyšší hlasitosti
  • 3,5mm jack umožňující uživatelům rychle a snadno dosáhnout soukromí připojením náhlavní soupravy, a to i v případě, že se uživatel nachází v otevřeném kancelářském prostředí
  • Vyzvánění upozorňuje uživatele na příchozí hovory
  • Plně duplexní a širokopásmový zvuk

Ideální  řešení pro sjednocenou komunikaci

Jabra SPEAK™  410 je dostupná ve dvou variantách:

• Jabra SPEAK™ 410 MS optimalizovaná pro komunikační ře­šení Microsof­t®  LyncTM 2010, jež nevyžaduje žádnou další softwarovou výbavu ani dodatečnou instalaci driverů. Jedná se o první podnikové konferenční řešení certifikované společností Microsoft pro použití s komunikačním nástrojem LyncTM 2010.

• Jabra SPEAK™ 410 je kompatibilní se všemi hlavními řešeními pro sjednocenou komunikaci (UC). Stačí si jen pomocí Jabra PC Suite jednoduše stáhnout nejnovější softwarový ovla­dač a pustit se do práce.

Portfolio řešení pro sjednocenou komunikaci značky Jabra

Nový produkt je aktuálním přírůstkem do škály komunikačních nástrojů  pod značkou Jabra, jež se hodí pro sjednocenou komunikaci. Mezi produkty této řady patří také deset variant náhlavních souprav v  rozmanitých provedeních.

Novinka Jabra SPEAK™  410 je celosvětově dostupná od konce listopadu roku 2010 za cenu 2 840 Kč bez DPH.

Kompletní portfolio naleznete na webu www.jabra.com/UC­.

O společnosti Jabra

Společnost Jabra je lídrem na trhu náhlavních souprav, jež lidem umožňují volně komunikovat na libovolném místě světa, a to napříč různými komunikačními platformami. Divize CC&O vyvíjí a prodává náhlavní soupravy připravené na provoz v rámci sjednocené komunikace, které se následně uplatňují především v kontaktních centrech a kancelářích. Mobilní divize se zaměřuje na náhlavní soupravy určené pro mobilní telefony a produkuje rovněž zařízení určená pro hlasitý odposlech v automobilech. Ke konci roku 2009 měla společnost Jabra, která je dceřiným podnikem GN Store Nord A/S, celkem 850 zaměstnanců. Více informací naleznete na stránkách www.jabra.com

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Udávání a účtenková loterie, hloupá komedie

Udávání a účtenková loterie, hloupá komedie

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?