Jan Čornej byl jmenován technickým ředitelem společnosti GTS Novera

18. 8. 2009

[Tisková zpráva] Praha, 17. srpna 2009 – Novým ředitelem technické divize celonárodního telekomunikačního operátora GTS Novera se stal Jan Čornej, dosavadní ředitel úseku celofiremních projektů.

Jan Čornej působí ve společnosti GTS Novera již devět let a během tohoto období zastával řadu funkcí. Pracoval jako systémový analytik, produktový manažer, projektový manažer i jako ředitel úseku celofiremních projektů, kde působil doposud. V nové pozici nahrazuje Tomáše Budníka, který ze společnosti odešel.

„V naší společnosti je pozice technického ředitele jednou z nejdůležitějších. Kromě zodpovědnosti za technologický rozvoj a provoz naší infrastruktury v České republice, hraje technický ředitel významnou roli také v rámci mateřské skupiny GTS CE, ve které je GTS Novera jako největší člen skupiny centrem řady nadnárodních aktivit. Proto jsme uvolněnou pozici chtěli obsadit co nejdříve,“ řekl Stuart Evers, generální ředitel společnosti GTS NOVERA a.s., a dodal: „Jsme věrni naší strategii kariérních postupů v rámci společnosti, a tak jsme vhodného kandidáta hledali již tradičně uvnitř firmy. Jan splňuje veškeré požadavky k výkonu této funkce a k nezbytným manažerských dovednostem a technickým znalostem navíc přináší obrovský energetický a motivační potenciál.“

„Mým úkolem v oblasti mezinárodní spolupráce je pokračovat v procesu technologické unifikace společnosti GTS Novera s ostatními společnostmi v rámci celé skupiny GTS CE. Na českém telekomunikačním trhu pak budu usilovat o další modernizaci naší páteřní sítě a zvýšení počtu přístupových bodů pro naše firemní zákazníky,“ vyzdvihl své hlavní strategické cíle Jan Čornej, nový ředitel technické divize společnosti GTS Novera.

Jan Čornej (32) vystudoval Hospodářskou fakultu Technické univerzity v Liberci, obor Manažerská informatika. Jan je ženatý a se s svou manželkou se těší z třítýdenní dcery. Mezi jeho mimopracovní zájmy patří především rodina. Jeho oblíbenými sporty jsou wakeboarding a cyklistika. V zimě rád jezdí také na lyžích i na snowboardu.

O společnosti GTS Novera:
Společnost GTS Novera je celonárodní telekomunikační operátor, který poskytuje v garantované kvalitě komplexní portfolio hlasových, datových a internetových služeb. Vznikla v roce 2005 spojením dvou vedoucích alternativních telekomunikačních operátorů GTS CZECH a Aliatel. V roce 2006 pak úspěšně dokončila akvizici dalších telekomunikačních operátorů působících na českém trhu – společností Contactel, Telenor Networks a Nextra. GTS Novera je součástí silného mezinárodního telekomunikačního uskupení GTS Central European Holding B.V., které je předním poskytovatelem telekomunikačních služeb ve středoevropském regionu. Společnost GTS Novera má v současnosti přibližně 600 zaměstnanců.

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky