Nejtenčí a nejlehčí notebook v nabídce HP je tady: HP ProBook 5320m

[Tisková zpráva] Praha, 2. srpna, 2010 – Společnost HP uvedla na trh nový profesionální notebook HP ProBook 5320m.

Při váze 1,7 kg a šířce pouhých 2,35 cm je HP ProBook 5320m jedním z nejtenčích notebooků, které v současné době firma HP na trhu nabízí. Displej s vysokým rozlišením (1) o rozměrech 33,8 cm (13,3”) a LED podsvícením zaručuje kvalitní obraz. Provedení z broušeného hliníku dává notebooku profesionální vzhled. Příjemnou práci s notebookem zajistí klávesnice plné velikosti s ochranou proti náhodnému polití tekutinou.

I když je HP ProBook 5320m zařazen do kategorie ultratenkých notebooků, dosahuje díky procesorům Intel® Turbo Boost(2) a technologii Hyper-Threading (3) vysokého výkonu.

Pohodlné připojení na Internet umožňuje zabudovaná technologie Wi-Fi Certified™ WLAN(4), technologie bezdrátového připojení Bluetooth®(5) a ve vybraných konfiguracích i HP Mobile Broadband běžící na technologii Gobi (6). K monitoru notebook připojíte pomocí analogového portu VGA, či digitálního rozhraní DisplayPort. Z volitelného příslušenství je k dispozici i externí optická mechanika a dokovací stanice, oboje připojitelné jako Plug&Play pomocí USB.

HP Probook 5320m také využívá funkci HP QuickLook, která zobrazí do několika sekund e-maily v Microsoft Office Outlook, kalendář, poznámky, či kontakty, a není tak nutné čekat na start operačního systému. Podobně mohou uživatelé díky softwaru HP QuickWeb poslouchat hudbu, prohlížet web, seznam schůzek, posílat e-maily či chatovat během několika sekund po zapnutí počítače.

Notebook se také stará o co možná nejlepší ochranu dat, a to prostřednictvím průvodce zabezpečením v rámci nástrojů HP Protect Tools. Uživatel si může snadno nastavit rozsah požadovaného zabezpečení. Jedná se například o zaheslování BIOSu, jednoduché přihlášení nebo správce přístupových hesel k internetovým stránkám, aplikacím, či souborům. K pohodlnému přihlášení lze kromě tradičního hesla využít i technologie rozpoznání tváře nebo čtečky otisků prstů.

Výrobek mimo jiné splňuje ekologickou normu ENERGY STAR® a certifikaci EPEAT® Silver Registered, což znamená, že neobsahuje bromované zpomalovače hoření (BFR, brominated flame retardants) a polyvinylchlorid (PVC). Minimální dopad na životní prostředí potvrzuje fakt, že 90 % hmotnosti notebooku je zhotoveno z recyklovatelných nebo obnovitelných materiálů.

HP ProBook 5320m využívá řadu Li-Pol baterií, které přispívají k tenkému designu. Navíc umí šetřit energií a díky tomu zvládne běžet v případě šestičlánkové baterie až 11 hodin.

Cena a dostupnost
HP ProBook 5320m je již na našem trhu dostupný a jeho konečná doporučená cena je 17 999 Kč bez DPH. Více informací o HP ProBook 5320m včetně obrázků a dalších specifikací lze najít na stránkách www.hp.com/eur/no­tebooks.

O společnosti HP
HP nepřetržitě rozšiřuje technologické možnosti jednotlivců, podniků a celé společnosti. Společnost se zabývá především výrobou tiskového příslušenství a osobní výpočetní techniky, tvorbou softwarů a poskytováním nejrůznějších IT služeb podle potřeb zákazníka. Více informací o společnosti HP je k dispozici na stránkách http://www.hp.com.

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

DigiZone.cz: Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?