Ježíškovi přes internet napsalo již přes 3.000 lidí

Ježíškovi přes internet napsalo již přes 3 000 lidí

Praha, 3. listopadu 2001 – Centrum praktických rad na Vánoce. Dopis Ježíškovi přes internet. Vánoční e-pohlednice. Tipy na dárky. Nakupování dárků přes internet.

Přes 600 lidí denně píše Ježíškovi představy o dárcích na vánočních stránkách portálu centrum.cz (vanoce.centrum­.cz). Přání jsou neprodleně předávána na e-mailovou adresu, kterou je nezbytné uvést jako spojení na Ježíškova pomocníka.

Internetový portál Centrum.cz připravil pro uživatele internetu zaručené „centrum“ opravdu užitečných vánočních rad a nápadů. Jeho pomoc jistě uvítají hospodyňky připravující vánoční stůl. Vybírat mohou z více než 160 vánočních receptů na různé druhy cukroví.

Návštěvníci vánočního Centra se mohou inspirovat tipy na dárky pro nejbližší členy rodiny. Vybírat lze „na míru“ a dle peněženky. Dárky jsou přehledně rozděleny do cenových kategoriích od 100 Kč a výše. Přes 2 000 dárků je možno okamžitě objednat.

K Vánocům neodlučně patří vánoční přání. Díky elektronickým pohlednicím na adrese pohlednice.cen­trum.cz se dá zdarma poslat přání příbuzným a přátelům z jednoho místa. Velkou výhodou je možnost přesného načasování jejich doručení. Připraveno je na 60 zimních a vánočních motivů.

„Naši návštěvníci se velmi aktivně dělí o své tipy týkající se Vánoc a pomáhají si tak navzájem. Z diskusí získávají nejlepší tipy na dárky pro své blízké nebo skvělé recepty na tradiční i originální vánoční cukroví,“ komentuje Jakub Švestka, koordinátor projektu. „Z bohaté nabídky našich stránek si vybere opravdu každý. Od dobrých rad pro výběr a další péči o stromeček až po zprávy o oslavách Vánoc v zahraničí. Každý jistě také uvítá užitečná doporučení odborníků jak zvládnout stres a vánoční úklid,“ doplňuje Švestka.

Společně se společností Intel připravil portál Centrum.cz vánoční soutěž nazvanou Digitální Vánoce. Účastníci soutěže mají za úkol vytvořit digitální pohlednici v elektronickém formátu. Autoři tří nejlepších získají zajímavé dárky od společnosti Intel: přehrávač mp3, PC kameru a PC mikroskop. Vítězi budou vybráni 6. prosince zástupci českých médií a společností Intel a NetCentrum. Deset nejlepších pohlednic bude od 5. prosince vystaveno ve speciální galerii umístěné na stránkách pohlednice.cen­trum.cz.

Provoz portálu centrum.cz zahájila v září 1999 společnost NetCentrum, s.r.o. Dnes je druhým nejnavštěvovanějším a zároveň nejrychleji rostoucím serverem na českém internetu. Na www.centrum.cz využívají zákazníci výkonný vyhledávač, používají e-mailové schránky zdarma nebo se baví na Xchatu či na Herně. Samozřejmostí je velké množství aktuálních a praktických informací (zpravodajství, počasí, program televize atd.), internetová prodejna letenek (letenky.centrum­.cz) a internetový obchod (nakupni.centrum­.cz).

Kontakt:

Ingrid Fikr