Jiří Neužil generálním ředitelem Fincom International

11. 10. 2001

Jiří Neužil generálním ředitelem Fincom International

Fincom získává významnou posilu s dlouhodobými manažerskými zkušenostmi ve společnosti Compaq Computer

Praha, 10. října 2001 – Fincom Group, skupina firem zaujímající přední postavení na středoevropském trhu s informačními a komunikačními technologiemi a službami, dnes ohlásila významnou personální změnu v jedné ze svých společností. Generálním ředitelem Fincom International a.s., jednoho z největších dodavatelů klientských přístupových zařízení ve střední Evropě, se od 1. října 2001 stal Jiří Neužil, bývalý manažer ve společnosti Compaq. Jiří Neužil bude ve své nové pozici usilovat o další expanzi firmy Fincom International na trzích ve střední a jižní Evropě a pokračovat ve zvyšování kvality prodejního kanálu společnosti.

Před svým příchodem do Fincom International působil Jiří Neužil od roku 1994 ve společnosti Compaq Computer, kam nastoupil tehdy jako první člen managementu firmy Compaq v ČR na pozici Channel Sales Manager. Pod jeho vedením došlo k rozšíření partnerského kanálu firmy o více než 500 % a od roku 1997 až do současnosti je společnost Compaq největším dodavatelem počítačových systémů na platformě Intel v České republice. Po spojení s firmou Digital Equipment působil v novém managementu jako ředitel divize osobních počítačů. Před rokem 1994 pracoval Jiří Neužil 3 roky pro společnost Apple Computer jako channel/MA manager.

Jiří Neužil je ženatý, má dvě děti. Ve volném čase se věnuje sportu ve všech podobách, zejména pak sjezdovému lyžování, windsurfingu a tenisu.

„Jsem velmi rád, že mohu přivítat Jiřího Neužila v týmu Fincom Group,“ řekl Martin Košut, výkonný ředitel Fincom Group. „Jeho obrovské zkušenosti budou klíčové pro další dynamický rozvoj společnosti Fincom International ve všech našich teritoriích. Příchodem Jiřího Neužila jsme dokončili vytvoření silného manažerského týmu Fincom Group, jehož mimořádný personální potenciál umožní naší skupině dále rozvinout vedoucí pozici na komunikačních trzích.“

„Pozice v dynamicky rostoucí, nadnárodní společnosti, kterou Fincom International dnes představuje, pro mě znamená novou výzvu,“ uvedl Jiří Neužil. „Moje práce bude obohacena o zkušenost v prostředí české společnosti s nadnárodní působností, což v mimořádné konkurenci jak na domácím trhu, tak v zahraničí, bude vyžadovat co nejefektivnější využití mých dosavadních zkušeností. Věřím, že společně se svými novými kolegy dosáhneme všech plánovaných úspěchů.“

O Fincom Group
Fincom Group představuje skupinu tří samostatných akciových společností s českým kapitálem, které zaujímají přední postavení na středoevropském trhu s informačními a komunikačními technologiemi a službami. Skupina Fincom Group je tvořena firmami Fincom International, Fincom.Net a Fincom-Materna Communications. Fincom International se soustřeďuje na datové komunikace, je dodavatelem populárních faxmodemů značky Microcom. Fincom.Net, e-business část Fincom Group, vyvíjí, provozuje a poskytuje formou outsourcingu systém UBTS (Universal Business Transaction System), který umožňuje ve společnostech efektivně podporovat obchodní a marketingové e-commerce transakce. Fincom – Materna Communications působí jako poskytovatel služeb v oblasti mobilních datových komunikací.

Fincom Group vedle výsadní pozice na českém a slovenském trhu posiluje také své postavení na trzích v Maďarsku a Polsku. V současné době dále expanduje se svými produkty především do Řecka, Chorvatska, Bosny a Hercegoviny a do zemí Středního východu.

Pro více informací prosím kontaktujte:

Veronika Ruferová // Miroslav Fribert
Fincom Group // Myr Communication
SNP 493 // Drahobejlova 52
500 03 Hradec Králové // 190 00 Praha 9
tel.: +420–49–55 00 111 // tel.: +420–2–66 31 73 61
fax: +420–49–55 00 122 // fax: +420–2–66 31 73 62
e-mail: vruferova@fin­comint.com // e-mail: miroslav@myr.cz
Web: www.fincomgrou­p.net // Web: www.myr.cz

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Dva doklady netřeba, dejte to na účtenku k EET

Dva doklady netřeba, dejte to na účtenku k EET

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny