Jižní Čechy se slevou! Grouponuj.cz přináší fenomén skupinových nakupů do Jižních Čech.

[Tisková zpráva] Do Jižních Čech dorazil fenomén skupinových nákupů-www.grouponuj.cz. Skupinové nákupy využívají jednoduché myšlenky sdružování zájemců o koupi služeb nebo zboží do nákupních skupin a díky tomu je možné získat slevu až 90%.

„Zákazníci se díky našemu portálu www.grouponuj.cz sdružují do nákupních skupin, sdílejí mezi sebou informace o zajímavých nabídkách, například na sociálních sítích jako je Facebook.

Jako skupina tak mohou dosáhnout slevy až 90% na službách i zboží. Jako první s touto jednoduchou myšlenkou přišla americká společnost Groupon již v roce 2008. Nutno dodat že velmi úspěšně. Náš server grouponuj.cz jako 1. Jihočeský slevový portál pro skupinové nákupy přináší fenomén skupinových nákupů do Jižních Čech,“ řekl František Skorunka, spolumajitel a technický ředitel portálu grouponuj.cz.

„Skupinové nákupy přinášejí našim zákazníkům významné slevy až 90% na služby a zboží. Zároveň s tím přinášejí příležitost získat nové zákazníky pro naše partnery, firmy které nabízejí služby a produkty jako například restaurace, kosmetické salony, wellness, hotely apod. V dnešní době kdy finanční krize hýbe celou společností jsou skupinové nákupy svěžím větrem do plachet Jihočeských firem a jejich zákazníků,“ řekl Vladimír Gajdoš, spolumajitel a obchodní ředitel portálu grouponuj.cz

Princip skupinových nákupů je velice jednoduchý. Na stránkách www.grouponuj.cz je vystavena exkluzívní nabídka (většinou služba nebo výrobek), pokud o koupi projeví zájem pevně stanovený minimální počet kupujících, sleva se aktivuje a každý zákazník dostane službu s uvedenou slevou. Pokud se sleva neaktivuje, čili nesejde-li se určený počet zájemců, sleva propadne – nikdo nic neplatí.

Přiklad: Exkluzívní nabídka 70% slevy na thajskou masáž v hodnotě 1000 Kč, zaplatíte jen 300 Kč. Nabídka je vystavena po dobu jednoho dne pro minimální počet 30 zákazníků a maximální počet 100 zákazníků. Když se během dne sejde alespoň 30 zákazníků, je sleva aktivována a každý kupující se může těšit na thajskou masáž za 300kč v původní hodnotě 1000 Kč. Pokud se sejde méně kupujících, sleva propadne a zákazníci nezaplatí ani korunu.

Protože k aktivaci slevy je nutný minimální počet kupujících, jsou lidé motivováni sdílet informace o nabídce s ostatními a ta se tak dostane mezi tisíce potencionálních zájemců – zákazníků.

O projektu grouponuj.cz
www.grouponuj.cz je 1. Jihočeský slevový portál pro skupinové nákupy, který se zaměřuje na nabídku pro Jižní Čechy. Vznikl v roce 2010 a jeho nabídka startuje právě v těchto říjnových dnech. Portál grouponuj.cz provozuje firma GENiTOR, jež je společenství jihočeských podnikatelů Františka Skorunky a Vladimíra Gajdoše, věnující se vývoji software na zakázku. Lidé okolo www.grouponuj.cz jsou Jihočeši a v Jižních Čechách žijí. Cílem projektu je přinést fenomén skupinových nákupů k nám domů, do jižních Čech. (více na www.grouponuj.cz )

O firmě GENiTOR
GENiTOR je jihočeská softwarová firma která je od roku 2009 registrovaným partnerem firmy Microsoft a vyvíjí software na zakázku. Zaměřuje se na vývoj bezpečného software na platformě Microsoft. Mezi největší partnery patří například společnost zabývající se mezinárodním hotelovým rezervačním systémem. (více na www.genitor.cz)

Lupa.cz: Brněnský radní chce zničit kartel operátorů. Uspěje?

Brněnský radní chce zničit kartel operátorů. Uspěje?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?