Jobdnes.cz: První crossmediální job-portál v ČR

Jobdnes.cz: První crossmediální job-portál v ČR

Praha, 08.dubna 2005 – MAFRA, a.s., vydavatel deníku Mladá fronta DNES a internetového portálu iDNES, zahajuje 12. dubna provoz nového personálního serveru jobdnes.cz. Portál poprvé v ČR propojuje hledání práce na internetu a v celostátním deníku.

Jobdnes.cz je crossmediální projekt, který navazuje na tradici zamestnani.idnes.cz a spojuje výhody tištěné a internetové personální inzerce. Každý inzerát zadaný v deníku MF DNES bude automaticky umístěn na internetu a současně všechny inzeráty zadané na internetu budou uveřejněny v příloze Zaměstnání v MF DNES. „Personální portál jobdnes.cz zvýší již tak vysoký počet čtenářů MF DNES o další desítky tisíc zájemců, kteří práci hledají převážně na internetu,“ říká Petr Marek, ředitel inzerce mediální skupiny MAFRA a dodává: „Již delší dobu umisťujeme tištěnou personální inzerci zdarma na internetu. Stejně výhodnou nabídku nově zavádíme i pro inzerenty na jobdnes.cz – jejich inzerát se zdarma objeví i v nejvlivnějším českém deníku MF DNES.“

Záměrem projektu bylo vytvořit komfortní, uživatelsky jednoduchý a účinný personální server.

Jobdnes.cz – spolehlivý průvodce zaměstnáním – pracuje v české, anglické i německé jazykové verzi, klade maximální důraz na kvalitu dat v databázi nabídek, přináší na českém trhu nové a zajímavé funkce pro uchazeče o práci i zaměstnavatele, pro které mimo jiné umožňuje spravovat v rámci modulu HR OFFICE většinu agendy spojené s hledáním nových zaměstnanců.

Kromě nových funkcí, služeb, poradny či aktualizované nabídky redakčních článků zaujme jobdnes.cz i přehlednou a jednoduchou grafickou podobou. Jobdnes.cz je součástí serverů rodiny iDNES.

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:

Petr Marek, ředitel inzerce mediální skupiny MAFRA,
tel: 22 506 3112, e.mail: petr.marek@ma­fra.cz