Jsem fakt impotent?!

Jsem fakt impotent?!

Ústí nad Labem, 21. 4. 2004 – 2. dubna 2004 vydalo nakladatelství FKK Company, v. o. s., knihu Radka Hromuška „Jsem fakt impotent?!“, jejíž křest proběhne na konci dubna v nádherných prostorách Galerie Jakubská v Praze na Starém městě. Kmotry knihy se stanou Zuzana Belohorcová a Aleš Cibulka, účast na křtu přislíbili i poslanci Ivan Langer a Miloš Patera. Partnery křtu jsou Johnnie Walker, LIDÉ.CZ, Rádio Labe a Nákupní dům.

Jak uvádí o knize jedna z kritik: „To, že trh knih bohužel dlouhou dobu stagnuje a poklidné vody už nevíří ani další a další davová šílenství . a už vůbec se nesetkáváme s knihou, která dokáže pobavit a zároveň působit autentickým dojmem, že autor nežije ve zlaté klícce, izolován od života, to je všeobecný fakt. Celkem překvapivě se udál zlom nečekaný.“

Kniha „Jsem fakt impotent?!“ je výborem povídek čtyř autorů. Autorem většiny textů je nezávislý novinář Radek Hromuško, který je veřejnosti známý např. z loňské kauzy napadení ochrankou v OC Nový Smíchov, zbytek knihy je věnován jeho hostům.

„Impotent“ v Hromuškově podání je humorně laděná zpověď třicátníka. Jejich hrdinou je muž ovládaný a nezvládnutelný, zklamaný a směšný. Rád by věděl, jak získat lásku striptýzem, obává se bezcennosti svého spermatu a nenávidí tanga.

Radek Hromuško neboli „Kostěj“ publikuje již řadu let na internetu, na své domovské stránce http://www.kos­tejuvsvet.net nebo v některém z webzinů (Totem, Písmák, PalmKnihy, Xpress); v knižní podobě se k vám však jeho texty dostávají poprvé. Jako hosté přijali pozvání „dokonalá blondýna“ Sabina Stodůlková (Arsinoe), Mirun s komentáři ke všedním i nevšedním tématům a konečně i singl George K. se svým skandálním deníčkem.

Vydání knihy provází (a bude nadále provázet) široká marketingová podpora s lehkým sarkasmem a nadhledem, který je pro vydání knihy symbolický. Autoři knihy nejsou umělým výplodem nakladatelského průmyslu, ale naopak tento průmysl svou aktivitou ovlivňují.

Aktuální informace můžete získat na adrese http://www.im­potent.cz

O partnerech

Johnnie Walker (http://www.global-wines.cz)

Johnnie Walker je nejprodávanější skotská whisky na světě, jejíž historie sahá až do roku 1820. Vybrat si můžete ze čtyřech druhů: Red Label (nejprodávanější skotská), Black Label (nejprodávanější luxusní skotská), Gold Label, Blue Label (nejluxusnější míchaná whisky na světě). V ČR značku Johnnie Walker zastupuje společnost Global Spirits, s. r. o.

LIDÉ.CZ (http://www.li­de.cz)

Provozovatelem serveru LIDÉ.CZ je nejnavštěvovanější portál v ČR – Seznam (http://www.sez­nam.cz). Základnu diskusního serveru LIDÉ.CZ tvoří především mladší generace. Server nabízí chat, diskusní fóra a vedení internetových deníčků, tzv. blogů.

Rádio Labe (http://www.ra­diolabe.cz)

Severočeské Rádio Labe vysílá hlavně prověřené hity. Posluchačům se snaží zpříjemnit čas v práci, chvíle strávené na cestách nebo doma. V současné době připravuje vysílání po internetu.

Nákupní dům (http://www.na­kupnidum.cz)

Nákupní dům je internetový obchod se specializací na bílé zboží, audio, video, foto, mp3 a mobilní telefony. Nakupující ocení především komfortní a rychlé dodání objednaného zboží – vždy v dohodnutém termínu až do bytu.