K Xboxu 360 DSL internet od T-Mobile se slevou

22. 11. 2010

[Tisková zpráva] Ke každé herní konzoli poukaz na pevný internet za zvýhodněnou cenu. První tři měsíce surfování zcela zdarma. Tři měsíce zlatého členství na Xbox Live bez poplatku.

Praha, 22. listopadu 2010 – Vánoce se nezadržitelně blíží a inspirace není nikdy dost. Kdo přemýšlí
o herní konzoli Xbox 360, může pořídit hned několikero dárků najednou. Díky spolupráci společností
T-Mobile a Microsoft totiž zákazník dostane ke svému novému Xboxu 360 poukaz na pevný internet za zvýhodněnou cenu, přičemž první tři měsíce bude surfovat zcela zdarma.

Každé balení Xboxu 360 obsahuje v letošním předvánočním čase kromě vynikající herní konzole také poukaz na pevný internet od T-Mobile za velmi atraktivní cenu. Jeho majitel může získat tarif Internet ADSL Standard bez pevné linky za exkluzivních podmínek. Stačí s poukazem zajít do značkové prodejny nebo zavolat do Zákaznického centra T-Mobile.

Při uzavření smlouvy na dva roky nebude zákazník platit první tři měsíce žádný paušál. Po zbývající dobu jej bude stát surfování přes pevnou jen 539 korun měsíčně. Standardní cena přitom činí 699 Kč s DPH. A to není sleva rozhodně k zahození. Samozřejmostí je ADSL modem za jednu korunu.

Tím ale nadílka nekončí. Tím, že zákazník uzavře novou smlouvu na dobu určitou, patří mu rovněž vánoční dárek od T-Mobile. Tedy atraktivní fotorámeček. A aby toho nebylo málo, Microsoft přihodí ještě tři měsíce zlatého členství Xbox Live zdarma – zákazníkům umožňuje hraní online pro více uživatelů, videochat prostřednictvím služby Video Kinect nebo přístup k exkluzivním slevám.

O společnosti
Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 30. září 2010 společnost obsluhovala téměř 5,5 milionu mobilních zákazníků.

T-Mobile je operátorem veřejné mobilní komunikační sítě ve standardu GSM a UMTS. Od 1. ledna 2008 je T-Mobile poskytovatelem služby vysokorychlostního přístupu k internetu technologií ADSL a rovněž nabízí hlasové služby prostřednictvím veřejné pevné sítě elektronických komunikací. Od roku 2009 společnost rozšířila nabídku o ICT služby a od listopadu 2010 nabízí také satelitní T-Mobile Televizi.

Od svého založení společnost klade důraz na kvalitu nabízených služeb, vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění VIA Bona 2009 za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví.

T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.

O konzoli Xbox 360
Xbox 360 je nejvýkonnější videoherní a zábavní systém, přinášející nejlepší hry a jedinečný zážitek v oblasti digitální zábavy, která hráče naprosto pohltí. Konzole slouží jako multimediální centrum domácí zábavy, které kromě hraní nabízí například přehrávání filmů, poslech hudby či prohlížení fotografií. V současné době je na konzoli Xbox 360 dostupných více než 400 her ve vysokém rozlišení a samotná konzole je dostupná téměř ve 36 zemích. Více informací můžete najít na www.xbox.cz.

O pohybovém senzoru Kinect
Kinect pro Xbox 360 přináší zábavné hry ve zcela nové podobě bez nutnosti fyzických ovladačů. Pohybový senzor Kinect rozpozná každou osobu v domácnosti a reaguje na gesta rukou nebo hlasové povely. Kinect je plně kompatibilní se všemi konzolemi Xbox 360 (pro správný chod vyžaduje 175 MB paměti). Více informací o pohybovém senzoru Kinect pro Xbox 360 naleznete na www.xbox.com/cs-cz/kinect.

O službě Xbox Live
Služba Xbox Live je největší herní a multimediální síť sdružující více než 23 milionů hráčů ve 26 zemích po celém světě. Vedle podpory hry více hráčů v nejlepších hrách nabízí i rozsáhlou knihovnu audia a videa na vyžádání. Prémiové členství Xbox Live Gold poskytuje hráčům unikátní výhody a přístup k nejpopulárnějšímu obsahu a službám. Více informací o Xbox Live naleznete na www.xbox.cz/live.

O společnosti Microsoft
Společnost Microsoft (NASDAQ „MSFT“) byla založena v roce 1975 a je světovým lídrem v poskytování softwaru, služeb a řešení, které pomáhají lidem a firmám po celém světě plně realizovat jejich potenciál.

Vitalia.cz: Zeleninové jogurty prý budou hit

Zeleninové jogurty prý budou hit

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Root.cz: Chytré hodinky Pebble úplně končí

Chytré hodinky Pebble úplně končí

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo