K2 atmitec představila novou verzi Informačního systému K2

21. 10. 2009

[Tisková zpráva] Ostrava, 21. 10. 2009 – Společnost K2 atmitec s.r.o. přivítala na své každoroční akci o novinkách v Informačním systému K2 (IS K2) bezmála 200 zástupců z 97 firem, které patří mezi stálé klienty K2 atmitec.

Ve dnech 14.-16. října proběhl v Horní Cerekvi třídenní workshop pod názvem Kádvojka v roce 2010, který nabídl účastníkům bohatý program zaměřený především na novinky v právě uvolněné verzi 3.131. Hlavní změny této verze lze zařadit do tří základních oblastí – technologické a funkční změny, podpora bezpečnosti a optimalizace provozu IS K2, podpora nových komunikačních rozhraní.

Technologické změny se týkaly například převodu IS K2 do nového vývojového prostředí s orientací na podporu platformy .NET, nových možností uživatelsky definovatelného grafického rozhraní pro výstupy z IS K2, nebo optimalizace výkonu Informačního systému K2 ve vztahu k hardwarové platformě, na které je instalován. Funkčním změnám pak dominovala zejména řízená dokumentace a procesní řízení (workflow) předvedené na reálném funkčním modelu. Za zmínku stojí také datové schránky a ISDOC z oblasti podpory komunikace. Bezpochyby jednou z nejzajímavějších novinek bylo krátké představení generační verze 4, která již na první pohled ukazuje budoucí směr rozvoje a vizi Informačního systému K2.

K vlastnímu průběhu celé akce uvedl výkonný ředitel společnosti K2 atmitec s.r.o. Marek Kučera: „Celorepublikový workshop pro nás představuje již tradiční každoroční událost, na kterou se naše společnost pečlivě připravuje. Jsem velmi rád, že jsme se letos mohli jednotlivým zákazníkům věnovat individuálně, k čemuž přispěla skutečnost, že jsme se na rozdíl od minulých let rozhodli tuto událost organizovat jako vícedenní. Zároveň jsme měli možnost definitivně vyřešit otázky související s restrukturalizací partnerské sítě a významné části z řad účastníků tak pomoci s jejich současnou situací související s poskytováním servisu. Chtěl bych tímto poděkovat všem, kteří se na této významné akci podíleli, a vzhledem k mnoha zákaznickým podnětům a požadavkům předaných našemu oddělení vývoje už dnes můžeme říci, že je již počátek příštího roku příslibem mnoha zajímavých novinek v Informačním systému K2.“

Více informací o společnosti K2 atmitec s.r.o. a Informačním systému K2 najdete na www.K2atmitec.cz.

O společnosti K2 atmitec
Společnost K2 atmitec s.r.o., výrobce Informačního systému K2, vznikla v roce 1991. Po více než osmnácti letech působení na trhu informačních technologií patří mezi přední výrobce informačních systémů. Za dobu svého působení na trhu si společnost vybudovala širokou a z odborného hlediska vysoce funkční partnerskou síť, která zabezpečuje svým zákazníkům komplexní služby a servis. Partnerská síť je dlouhodobě a cíleně budována tak, aby byla zákazníkům co nejblíže a mohla na jejich požadavky a potřeby reagovat co nejoperativněji. K2 atmitec zaměstnává špičkové programátory, vysoce kvalitní projektové manažery a konzultanty, kteří profesionálně řídí implementaci IS K2 do prostředí zákazníka. V současnosti pracuje s IS K2 cca 10 000 uživatelů v rozmanitých společnostech v různých zemích světa.

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?