Informační systém K2 bude napojen na e-shop FastCentrik

30. 11. 2009

[Tisková zpráva] Ostrava, 30. 11. 2009 - Společnosti K2 atmitec a NetDirect uzavřely vzájemnou dohodu o propojení Informačního systému K2 a e-shopu FastCentrik. Klienti K2 atmitec tak získají možnost rychlého otevření efektivního a moderního prodejního kanálu, jehož podpora bude vestavěna přímo do IS K2.

Internetový obchod FastCentrik je určen pro všechny, kteří chtějí obchodovat rychle, levně a bez zbytečných kompromisů. Vlastní vzhled a bezplatné aktualizace rozvíjející funkčnost internetového obchodu jsou samozřejmostí. Systém je nabízen výhradně formou měsíčních úhrad (SaaS – Software as a Service), což pro klienty představuje výhodu minimálních počátečních investic i rizik spojených s pořízením e-shopu. Bezplatné aktualizace jsou všem klientům prováděny automaticky, a tak se díky nim nikdo nemusí obávat zestárnutí řešení.

FastCentrik představuje obchodování při nízkých provozních nákladech, které vyplývají ze společného jádra systému. Uživatel si pak je schopen nastavit jak design, tak chování e-shopu dle individuálních požadavků. FastCentrik v základní ceně pojme až 10 000 položek zboží a při případném rozvoji společnosti lze plynule přejít na „velký“ ShopCentrik včetně online napojení na IS K2.

„FastCentrik byl na trh uveden teprve před rokem. Evidentně za rok urazil obrovský kus cesty a stává se fenoménem levného, avšak kvalitního prodeje na internetu. Stovky uživatelů, tři první ceny získané na světové konferenci WPC09 v USA a první cena v soutěži Microsoft Technology Awards svědčí o jeho kvalitách. Chceme uživatelům IS K2 touto formou nabídnout efektivní, kvalitní řešení elektronického obchodu, abychom ještě více podpořili jejich podnikání,“ uvedl výkonný ředitel K2 atmitec, Marek Kučera.

Více informací o společnosti K2 atmitec s.r.o. a Informačním systému K2 najdete na www.K2atmitec.cz.

O společnosti NetDirect
Společnost NetDirect vznikla v roce 2002. Má více než 1000 aktivních klientů a 70 zaměstnanců. Zabývá se zejména tvorbou aplikací pro obchodování na internetu. Cílem společnosti je dodávat sofistikovaná řešení a podporovat své klienty v jejich obchodních i marketingových záměrech.

O společnosti K2 atmitec
Společnost K2 atmitec s.r.o., výrobce Informačního systému K2, vznikla v roce 1991. Po osmnácti letech působení na trhu informačních technologií patří mezi přední výrobce informačních systémů. Společnost zaměstnává špičkové programátory, vysoce kvalitní projektové manažery a konzultanty, kteří profesionálně řídí implementaci IS K2 do prostředí zákazníka. V současnosti pracuje s IS K2 cca 10 000 uživatelů v rozmanitých společnostech v různých zemích světa.

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií