KAKTUS Software rozšířil cestovní pojištění pro GTS

[Tisková zpráva] Praha, 27. května 2008 – společnost KAKTUS Software, poskytovatel softwarových řešení a služeb v oblasti informačních technologií, oznámila, že rozšířila stávající verzi B2B a B2C on-line cestovního pojištění společnosti GTS Travel s.r.o. (dříve GTS International spol. s r.o.).

V rámci zkvalitňování webových služeb implementovala společnost KAKTUS Software novou verzi on-line aplikace pro prodej cestovního pojištění. Tato nová verze v prvé řadě zvyšuje bezpečnost přenášených dat. Pro dosažení vysoké bezpečnosti je použit šifrovaný přenos dat s využitím certifikátu vydaného společností Thawte. Jedná se o SSL certifikát, díky jehož použití jsou data bezpečně chráněna proti zneužití během přenosu po internetu (ochrana důvěrných informací, hesel apod.).

Došlo také k doplnění aplikace o nové náležitosti dle aktuální legislativy a provázání on-line aplikací s interním informačním systémem.

Aplikace i nadále podporuje platby kreditní kartou. Systém je postaven na třívrstvé architektuře s využitím ASP.Net a MS SQL 2005.