KAKTUS Software rozšířil webový portál Service Lister pro autorizované dealery Ford, Volvo a Toyota v Německu

15. 10. 2009

[Tisková zpráva] Praha, 15. října 2009 – Společnost KAKTUS Software, poskytovatel softwarových řešení a služeb v oblasti informačních technologií, oznámila, že dokončila rozšíření webového portálu Service Lister speciálně pro autorizované dealery automobilek Ford, Volvo a Toyota v Německu. Portál slouží německým prodejcům autodílů a opraven k propagaci svých produktů a služeb. Service Lister vyvíjí společnost KAKTUS Software v rámci dlouhodobé spolupráce s německou firmou IT-Tecture.

Rozšíření portálu Service Lister pro automobilky Ford a Volvo je postaveno na webové CRM (Customer Relations Management) aplikaci, která umožňuje regionálním manažerům jednoduše monitorovat a komunikovat se svými pobočkami. V rámci aplikace lze mimo jiné zobrazit statistické údaje o daných pobočkách.

Společnost KAKTUS Software dále implementovala pro Toyotu sofistikovaný systém aktualizace dat produktů přímo z externí databáze Toyoty. Tento systém zajišťuje správnost, aktuálnost cen a dalších údajů o produktech Toyoty v systému Service Lister.

Projekt Service Lister je dalším krokem v rámci dlouhodobé spolupráce mezi KAKTUS Software a IT-Tecture, ke které se například řadí projekt reparaturFUXX.de umožňující německým řidičům vyhledat nejvhodnější autoopravnu mezi 6 000 autoservisy z celého Německa. Dalším společným projektem obou firem bylo vytvoření internetového tržiště s autopříslušen­stvím pro společnost Webasto, která je předním globálním výrobcem a dodavatelem střešních oken, klimatizací a nezávislých topení.

IT-Tecture
IT–Tecture je divizní společností Dr. Schnell & Dr. Hensel GmbH. Společnost se zaměřuje především na rozvoj IT projektů v oblasti vysoké kvalitní přidané hodnoty webových aplikací, internetových produktů a pro optimalizaci podnikových procesů. IT–Tecture spolupracuje s partnery především v oblasti automobilového průmyslu, mezi které patří například společnost FORD Deutschland, eBay Motors a MOTOSO.de.

Více informací o společnosti lze nalézt na www.it-tecture.de.

O KAKTUS Software
KAKTUS Software je dynamicky se rozvíjejícím softwarovým developerem. Od svého založení v roce 1997 poskytuje profesionální služby a vyvíjí technologicky vyspělý software s hlavním důrazem na systémy založené na internetových a intranetových technologiích. V rámci vývoje softwaru společnost KAKTUS Software úzce spolupracuje s předními technologickými partnery, mezi které patří například společnosti Microsoft a Oracle. Svá řešení poskytuje podnikům a organizacím z nejrůznějších odvětví. Portfolio zákazníků je velmi široké a zahrnuje nejen střední podniky, ale také giganty z oborů telekomunikací, obchodu, pojišťovnictví, logistiky, dopravy i státní správy apod. Více informací o společnosti lze nalézt na www.kaktus.cz.

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Lupa.cz: Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí