KAKTUS Software spolupracuje s OPS při Nadaci Terezy Maxové

[Tisková zpráva] Praha, 11. února 2008 – Společnost KAKTUS Software, poskytovatel softwarových řešení a služeb v oblasti informačních technologií, oznámila, že zahájila spolupráci s OPS (Obecně prospěšnou společností) při Nadaci Terezy Maxové. Úkolem pro odborníky společnosti KAKTUS Software bude návrh a realizace nové internetové prezentace OPS při Nadaci Terezy Maxové, která uskutečňuje projekty pro děti v ústavní a pěstounské péči.

Tento projekt navazuje na předchozí spolupráci s Nadací Terezy Maxové, zejména v souvislosti s výchovně-vzdělávacím projektem Dejme šanci dětem (www.sance.cz), soutěží Zlatý KAKTUS (www.zlatykak­tus.cz) a dalšími.

„Projekt Dejme šanci dětem šlape jako hodinky a nás čekají další webové stránky. Jsme rádi, že jsme se mohli opět obrátit na KAKTUS, který naší prosbě o tvorbu nového webu vyhověl,“ řekla Naďa Dittmannová, ředitelka OPS při Nadaci Terezy Maxové.

Nová internetová prezentace bude realizována během několika měsíců v rámci charitativní činnosti společnosti s předpokládaným využitím redakčního systému WebPublisher 2008 a bude možné si ji prohlédnout na www.opsnadacetm.cz.