KAKTUS Software vylepšil a optimalizoval DeskHelp pro Hospodářskou komoru ČR

12. 11. 2008

[Tisková zpráva] Praha, 12. listopadu 2008 – Společnost KAKTUS Software, poskytovatel softwarových řešení a služeb v oblasti informačních technologií, oznámila, že úspěšně dokončila úpravy helpdeskového řešení nazvaného DeskHelp pro Hospodářskou komoru ČR (http://www.komora.cz/). Na zakázce společnost KAKTUS Software spolupracovala s firmou DELTAX Systems.

Systém svojí funkčností vychází z původní verze, kterou společnost KAKTUS Software dále rozšířila. Základním cílem projektu bylo celkové zvýšení kapacity systému, zvýšení jeho obslužnosti, snížení reakčních dob systému na uživatelsky přijatelnou úroveň a zvýšení dostupnosti systému při webovém přístupu.

Systém byl obohacen o naimplementovaný diskusní modul a doplněn o možnosti určení zastupitelnosti uživatelů, kdy každému uživateli je možné nastavit zástupce po definovanou dobu. Došlo také k automatizaci sledování blížících se a prošlých termínů prostřednictvím „hlídacího agenta“. Aplikace DeskHelp nyní umožňuje automatickou archivaci starých požadavků v předem definovaných hodinách. Mezi nové funkcionality v systému patří podpora prohlížeče Firefox 3.0. Samozřejmostí byla úprava uživatelského rozhraní, které bylo přizpůsobeno aktuálnímu vzhledu ostatních systémů Hospodářské komory

Helpdeskové řešení DeskHelp slouží Hospodářské komoře ČR kromě interního použití i ke zpracovávání požadavků zaslaných prostřednictvím veřejné služby podnikatelům – Informačního místa pro podnikatele. Prostřednictvím tohoto formuláře na adrese http://poradna­.komora.cz/ má kdokoliv možnost se obrátit zdarma s jakýmkoliv problémem souvisejícím s podnikatelskou činností.

Vylepšené helpdeskové řešení je postaveno na platformě .NET s použitím databázového serveru SQL 2005.

O Hospodářské komoře ČR
Hospodářská komora České republiky je subjektem zastupujícím podnikatelskou veřejnost v České republice a neodmyslitelnou součástí hospodářského života v České republice. Chrání zájmy svých členů – malých, středních a velkých podniků, sdružujících se v regionální síti komor a v živnostenských společenstvech.

O KAKTUS Software
KAKTUS Software je dynamicky se rozvíjejícím softwarovým developerem. Od svého založení v roce 1997 poskytuje profesionální služby a vyvíjí technologicky vyspělý software s hlavním důrazem na systémy založené na internetových a intranetových technologiích. V rámci vývoje softwaru společnost KAKTUS Software úzce spolupracuje s předními technologickými partnery, mezi které patří například společnosti Microsoft a Oracle. Svá řešení poskytuje podnikům a organizacím z nejrůznějších odvětví. Portfolio zákazníků je velmi široké a zahrnuje nejen střední podniky, ale také giganty z oborů telekomunikací, obchodu, pojišťovnictví, logistiky, dopravy i státní správy apod. Více informací o společnosti lze nalézt na www.kaktus.cz.

Vitalia.cz: Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí