KAKTUS Software vyvíjí řešení pro SV-AGENCY

[Tisková zpráva] Praha, 2. dubna 2007 – Společnost KAKTUS Software, poskytovatel softwarových řešení a služeb v oblasti informačních technologií, navázala spolupráci s SV-AGENCY, předním poskytovatelem bezpečnostních služeb v České republice. V rámci této spolupráce vyvíjí KAKTUS Software řešení postavené na internetových technologiích, jehož cílem je zefektivnění bezpečnostních aktivit směrem k zákazníkům společnosti.

Nový unikátní systém, který KAKTUS Software vyvíjí na zakázku dle požadavků SV-AGENCY, je realizován na platformě Microsoft .NET a bude využívat nejmodernějších komunikačních technologií postavených na bázi GPS či GPRS.

„Vybudování nového softwarového řešení je pro nás důležitým krokem k tomu, abychom mohli zvýšit konkurenceschopnost služeb pultu centralizované ochrany a posílit pozici firmy na trhu,“ řekl Miroslav Jarolím, výkonný ředitel společnosti SV-AGENCY. „Hledali jsme na trhu technologického partnera, který je schopen vytvořit řešení přesně podle našich požadavků a který má zkušenosti s IT technologiemi pro oblast bezpečnosti; proto jsme zvolili KAKTUS Software.“

SV-AGENCY, založená v roce 1991, dnes disponuje nejvyšším počtem zásahových vozidel v ČR. Pult centralizované ochrany SV-AGENCY si udržuje pozici české jedničky co do počtu připojených objektů. Nabízí širokou řadu dohledových služeb i způsobů přenosu dat na PCO, mezi objekty, které střeží, je vyrovnaný poměr privátní a firemní klientely.