KAKTUS Software získal dvě nové kvalifikace od Microsoftu

18. 6. 2010

[Tisková zpráva] Praha, 16. června 2010 – Společnost KAKTUS Software, poskytovatel softwarových řešení a služeb v oblasti informačních technologií, oznámila, že v rámci programu Microsoft Partner získala dvě nové kvalifikace „Web Development Competency“ („Vývoj webových řešení“) a „Portals and Collaboration Competency“ („Portály a spolupráce“).

Kvalifikace „Web Development Competency“ prokazuje schopnost společnosti dodávat webová řešení, které umožní zákazníkům provozovat jejich podnikání účelněji a provádět transakce efektivně. Podmínkou k získání tohoto oprávnění bylo složení odborných zkoušek a alespoň tři zákaznické reference, které jsou zaměřeny na nasazení, přizpůsobení či údržbu systému Microsoft. NET Framework 3.5, Microsoft. NET Framework 2.0 nebo Microsoft Office SharePoint Server 2007.

„Portals and Collaboration Competency“ opravňuje k potřebným dovednostem pro vývoj a nasazení internetu, extranetu popř. intranetových stránek a dalších integrovaných řešení. Podmínkou k získání certifikace bylo složení odborných zkoušek a prezentace alespoň třech zákaznických referencí na projektech, které se zaměřují na vývoj a nasazování portálů, přičemž řešení využívá alespoň jednu z požadovaných technologií, např. Office SharePoint Server.

Společnost KAKTUS Software je dlouhodobým Microsoft Gold Certified Partnerem a v minulosti již získala kvalifikace: „Custom Development Solutions“ (Vývoj zákaznických řešení), „ISV/Software Solutions“ (Řešení pro nezávislé výrobce softwaru) a „Information Workers Solution Competency“ (Řešení pro práci s informacemi). Partneři na úrovni Gold Certified jsou elitními partnery Microsoftu, kteří se těší nejvyšší zákaznické podpoře. Tito partneři mají nejlepší znalosti a schopnosti implementovat technologická řešení, která souvisí s konkrétními obchodními potřebami.

O KAKTUS Software
KAKTUS Software je dynamicky se rozvíjejícím softwarovým developerem. Od svého založení v roce 1997 poskytuje profesionální služby a vyvíjí technologicky vyspělý software s hlavním důrazem na systémy založené na internetových a intranetových technologiích. V rámci vývoje softwaru společnost KAKTUS Software úzce spolupracuje s předními technologickými partnery, mezi které patří například společnosti Microsoft a Oracle. Svá řešení poskytuje podnikům a organizacím z nejrůznějších odvětví. Portfolio zákazníků je velmi široké a zahrnuje nejen střední podniky, ale také giganty z oborů telekomunikací, obchodu, pojišťovnictví, logistiky, dopravy i státní správy apod. Více informací o společnosti lze nalézt na www.kaktus.cz.

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Jste stále nemocní? Chybí vám zinek

Jste stále nemocní? Chybí vám zinek

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu