Karen Sigman z Hitachi Data Systems je v žebříčku „Power 50 Women in the Channel“ časopisu VARBusiness

[Tisková zpráva] SANTA CLARA, Kalifornie — 14. září 2006 – Společnost Hitachi Data Systems, dodavatel řešení Application Optimized Storage™ a stoprocentní dceřiná firma korporace Hitachi, Ltd., (NYSE: HIT), dnes oznámila, že Karen Sigman, její viceprezidentka pro globální obchodní kanály, byla časopisem VARBusiness vydavatelství CMP Technology uvedena mezi 50 nejlepšími ženami činnými v oblasti technologické integrace. Žebříček „Power 50“ byl sestaven redaktory časopisu podle dosažených pracovních výsledků hodnocených žen jako vedoucích pracovnic a podle míry vlivu, kterou získaly na technologické obchodní kanály. VARBusiness podotýká, že těchto 50 žen reprezentuje nový trend v tomto do té doby tradičně mužském odvětví.

„Gratulujeme společnosti Hitachi Data Systems k jejímu zaměření a spolupráci s obchodními partnery, jak to předvádí pod vedením Karen Sigman,“ řekl Lawrence M. Walsh, redaktor VARBusiness. „Jsme potěšeni tím, že můžeme ocenit takové vedoucí pracovnice, jako je Karen, které si získaly hluboký respekt mezi obchodníky. Jsou zářným příkladem žen činných v oblasti technologické integrace, které mají globální vliv na podnikání firem, v nichž zastávají významné funkce.“

„Toto ocenění VARBusiness vnímám jako uznání vynikajících výsledků obchodního týmu Hitachi Data Systems a všech našich obchodních partnerů po celém světě,“ uvedla Karen Sigman. „Během posledního fiskálního roku jsme uvedli bohatou kombinaci prodejních a podpůrných iniciativ, které pomáhají obchodním partnerům zvyšovat tržby, ziskovost a spokojenost zákazníků. Těším se, že v následujícím roce Hitachi Data Systems dále rozšíří zdroje dostupné našim obchodním partnerům a zajistí, že naše společné podnikání vyústí do vzájemného profitu.“

Jako viceprezidentka pro globální obchodní kanály je Karen Sigman odpovědná za vývoj a správu obchodní strategie a programů společnosti ve více než 170 zemích celého světa.

Obchodní tým Hitachi Data Systems získal celosvětové ocenění za své partnerské iniciativy a terénní programy. Mezi poslední ceny za Hitachi Data Systems Channel Partner Program patří označení „Most Channel Friendly“ dodavatel od firmy R. W. Baird, zabývající se průzkumem trhu, a uznání časopisu VARBusiness, vyjádřené pěti hvězdičkami za celkově výborné budování a inovace obchodních kanálů.