Kde Skupina ČEZ pomáhá?

29. 3. 2010

[Tisková zpráva] Kompletním redesignem prošla webová stránka projektu „ČEZ pomáhá regionům“ Skupiny ČEZ – www.cezregionum.cz. Koncept i grafické zpracování vytvořila on-line marketingová agentura Mather Advertues. Kompletní technické zajištění projektu provedla internetová agentura FG Forrest.

FG Forrest zabezpečila kompletní implementaci projektu. Kreativní část připravila agentura Mather Advertures. Výsledkem spolupráce je webová prezentace s atraktivním designem, přehlednou strukturou a snadnou orientací pro uživatele.

Kampaň upozorňující na rozsah a pestrou paletu projektů, které ČEZ podporuje přímo v regionech, běží již druhým rokem. Nejen prostřednictvím webové stránky www.cezregionum.cz tak Skupina ČEZ představuje veřejnosti své společensky prospěšné a sponzorské aktivity. Jde zejména o známá oranžová hřiště, cyklostezky, přístrojové vybavení nemocnic a velký počet projektů z oblasti kultury, vzdělávání a sportu.

Nový design stránek doplňují interaktivní mapa, kalendář připravovaných akcí a především animace maskotů projektu – lampiček. Návštěvníky aktuálně čeká znalostní soutěž o velmi zajímavé a praktické ceny. Otestujte si sami sebe na www.cezregionum.cz.

„Spravovat stovky stránek s informacemi o našich charitativních a sponzorských aktivitách je možné pouze s vyspělým publikačním systémem. A ten díky PS Edee od FG Forrest máme.“ říká Pavel Foršt, webmanažer z oddělení marketinkové komunikace ČEZ, a. s.

„Web je výsledkem intenzivní vzájemné spolupráce s agenturou Mather Advertures, která je tvůrcem konceptu, grafických návrhů a animací použitých k oživení vybraných sekcí. FG stála za technickým řešením, tj. přenesením vizualizace konceptu do reality.“ říká Jaroslav David, Account Manager společnosti FG Forrest, a.s.

FG Forrest, a.s., je internetovou agenturou založenou v roce 1996. Poskytuje kompletní internetová a intranetová řešení od analýzy, návrhu designu až po produkci a servis svěřených projektů v kombinaci s efektivním online marketingem a kreativním přístupem. Souběžně vyvíjí vlastní systém pro správu obsahu webů Edee CMS. Podpis FG Forrest lze nalézt například na projektech pro Skupinu ČEZ, Kancelář prezidenta republiky, Komerční banku, Lagardère Active ČR, McDonald´s ne­bo PPF.

Skupina ČEZ – kromě výroby a prodeje elektřiny patří k jejím aktivitám prodej plynu, oblast telekomunikací, informatiky, jaderného výzkumu, projektování, výstavby a údržby energetických zařízení, těžby surovin nebo zpracování vedlejších energetických produktů. Skupina ČEZ se současně řadí mezi tři největší výrobce tepla v České republice. Je největším firemním donátorem v České republice.

Mather Advertures byla založena v roce 2001 a nyní patří v České republice k nejvýznamnějším společnostem specializujícím se na on-line marketing. Má za sebou stovky úspěšných kampaní, internetových reklam, webových stránek a multimediálních projektů. Součástí komunikační skupiny Mather je Advertures od roku 2008.

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Podnikatel.cz: E-Ježíšek si i letos zařádí. Nákupy od 2 do 5 tisíc

E-Ježíšek si i letos zařádí. Nákupy od 2 do 5 tisíc

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo