Kentico software zasadí strom za každou chybu

3. 9. 2009

[Tisková zpráva] BRNO, 2. září 2009 – Brněnská společnost Kentico software (http://www.kentico.com), dodavatel publikačního systému Kentico CMS, oznámila svůj záměr vysázet strom za každou chybu nalezenou v poslední verzi jejího produktu. Společnost se zároveň zavázala opravit všechny chyby do sedmi dnů od jejich ohlášení.

Kentico software, brněnská softwarová firma dodávající webový publikační systém Kentico CMS, vysází strom za každou programovou chybu nalezenou zákazníky v jejím produktu – Kentico CMS for ASP.NET v4.1. Společnost se současně zavázala opravit každou takovou chybu během sedmi pracovních dnů od jejího ohlášení. Tyto kroky pomáhají naplnit poslání dodávat spolehlivé a stabilní řešení pro správu webových stránek, internetových obchodů, komunitních portálů a intranetů.

Zákazníci mohou oznámit nalezené chyby na stránkách http://trees.ken­tico.com a sledovat jejich aktuální počet, tedy počet stromů, které budou vysázeny. Každý jednotlivý strom bude věnován konkrétnímu zákazníkovi, který chybu nahlásil. Stromy budou vysázeny jednotlivými vývojovými týmy, které zodpovídají za příslušnou chybu.

„Přestože jsme si jisti kvalitou našeho publikačního systému, není možné dosáhnout 100% bezchybnosti. Naším cílem je však minimalizovat počet chyb a poskytnout našim zákazníkům jejich opravu, a to do sedmi pracovních dnů.“ řekl Petr Palas, zakladatel a výkonný ředitel společnosti Kentico Software.“Touto iniciativou bychom rádi povzbudili naše zákazníky k ohlášení každé chyby, kterou naleznou, a nabídli jim za to něco z čeho budou mít prospěch lidé na celé Zemi – nové stromy.“

„Kentico jsme si zvolili jako stabilní a spolehlivý CMS systém pro vývoj našich webových prezentací a portálů. Díky tomu, že je Kentico vyvíjeno pomocí moderních technologií a následně důkladně testováno, tak nám výborně slouží také jako spolehlivá platforma pro vývoj rozsáhlých Enterprise řešení,“ říká Miroslav Michálek, Ředitel internetových projektů společnosti Sprinx Systems, a.s. (www.sprinx.cz)

Výsadba stromů bude organizovaná prostřednictvím Nadace Partnerství, jež v průběhu měsíce září zvolí projekt, který firma Kentico v rámci programu Strom života finančně i vlastními silami podpoří.

„Program Strom života Nadace Partnerství dlouhodobě usiluje o zlepšování krajiny České republiky. Za devět let jeho existence se podařilo vysázet tisíce stromů v krajině i obcích. Považujeme za úspěch, pokud se nám daří kultivovat nejen krajinu, v níž žijeme, ale také podnikatelské prostředí. Doufáme proto, že projekt firmy Kentico Software se stane inspirací i pro další společnosti,“ říká vedoucí programu Strom života Nadace Partnerství Miroslava Drobílková a dodává, že podrobnější informace o programu lze nalézt na http://www.strom­zivota.cz/.

Fotografie vysazených stromů bude společnost Kentico Software publikovat během prosince. Společnost se smluvně zavázala k výsadbě 100 stromů, přestože očekávaný počet ohlášených chyb je výrazně nižší.

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET