Klikniavolej.cz expanduje na Slovensko

[Tisková zpráva] Praha, 2. března 2009 - Služba Klikniavolej.cz se postupně rozšiřuje i na Slovensko. Zájem Slováků o služby Klikniavolej.cz neustále roste. Nejvíce hovorů směrovaných do zahraničí jde právě na Slovensko.

„Jelikož stoupá počet zaregistrovaných slovenských uživatelů, spustili jsme na doméně Klikniavolaj.sk slovenskou verzi stránek. Jedná se tak o pátý jazyk, do kterého je Klikni a volej přeložené. Tento rok bychom rádi přidali Slovensko do zemí, ze kterých bude možné volat a psát SMS a uživatel se bude identifikovat svým slovenským telefonním číslem. Nyní je možné levně volat na pevné linky i mobily pouze z českých telefonních čísel,“ vysvětluje Jan Fencl, manažer projektu Klikniavolej.cz.

Klikniavolej.cz již nabízí službu SMS terminace do slovenských mobilních sítí. Provozovatelé internetových stránek s SMS bránou tak mohou prostřednictvím Klikniavolej.cz posílat velké množství SMS na Slovensko již od 0,65 Kč bez DPH. Nabídkou terminace SMS tak Klikniavolej.cz rozšiřuje vedle volání pro koncové uživatele také služby pro firemní zákazníky. SMS brána je dostupná pro každého. Neplatí se žádné aktivační poplatky ani měsíční paušál. Implementace připojení Klikniavolej.cz SMS brány k partnerskému webu je velmi jednoduchá.

O vysokém zájmu o zasílání SMS zpráv do slovenských mobilních sítí svědčí úspěch speciální valentýnská akce, kterou připravilo Klikniavolej.cz spolu s komunitním serverem Ukažse.cz: bezplatné valentýnské posílání SMS zpráv. Za valentýnský víkend poslali uživatelé nejen z České republiky, ale i ze Slovenska tisíce zamilovaných SMS zpráv.

Projetk Klikniavolej.cz, spuštěný v listopadu 2008, je alternativou pro levnější volání do zahraničí a na české pevné linky. Uživatel potřebuje pouze svůj telefon, neinstaluje speciální software, nemusí mít vysokorychlostní internetové připojení, mikrofon se sluchátky nebo IP telefon. Stačí jednoduchá registrace a pak již může využívat sazeb, které jsou oproti běžným operátorům až o devadesát procent nižší. Významné úspory nabízí nejen u vnitrostátních hovorů, ale i při volání do zahraničí, např. minuta hovoru do zemí EU nebo USA stojí 1,19 Kč včetně DPH.

O mediální skupině MAFRA:
Mediální skupina MAFRA sdružuje pod svou střechou produkty ze všech oblastí mediálního trhu. Vlajkovou lodí je nejčtenější seriózní deník Mladá fronta DNES, druhým deníkem ve skupině jsou Lidové noviny a dále bezplatný deník Metro. Zpravodajské portfolio doplňují nejdůvěryhodnější zpravodajský portál iDNES.cz a server Lidovky.cz. Do skupiny patří i dvě pražská rádia – Expresradio 90,3 FM a Rádio Classic FM, hudebně-společenský časopis Filter, lifestylový časopis Yop!, časopisy Svět mobilů a Mobilhry a hudební televize Óčko.

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?