Společnost KOMIX s.r.o. vytvořila českou mutaci řešení Inxmail

[Tisková zpráva] Společnost Inxmail rozšířila své profesionální řešení e-mailového marketingu o jazykovou variantu určenou pro český trh. Tento český překlad uživatelského rozhraní byl realizován společností KOMIX s.r.o., předním systémovým integrátorem na českém trhu a partnerem společnosti Inxmail.

Řešení e-mailového marketingu Inxmail Professional je tak k dispozici celkem v osmi jazykových verzích, což umožňuje jeho efektivní využití mezinárodními koncerny. Mezi podporované jazyky patří němčina, angličtina, francouzština, italština, polština, španělština, čeština a turečtina. Společnost Inxmail je jedním z vedoucích evropských poskytovatelů řešení e-mailového marketingu pro profesionální marketingové pracovníky a agentury. Řešení e-mailového marketingu Inxmail Professional, oceněné několika cenami za inovace, se vyznačuje vysokým výkonem, maximální flexibilitou a celou řadou profesionálních funkcí. Spektrum naší nabídky završuje vynikající péči o zákazníky v kombinaci se službami celosvětové partnerské sítě Inxmail. Společnost Inxmail můžete 13.–14. dubna navštívit na mnichovském veletrhu Internet World (stánek č. 76).

Na řešení společnosti Inxmail, zastoupené vlastními dceřinými společnostmi kromě Německa také v Austrálii, Itálii a ve Francii, spoléhá více než tisícovka firem a agentur po celém světě.