Komunikační řešení VOIPEX F1 získalo ocenění IT produkt roku 2010

[Tisková zpráva] Praha, 30. listopadu 2010 – Telekomunikační řešení VOIPEX F1 společnosti IPEX (www.ipex.cz) získalo ocenění IT produkt 2010 každoročně udělované redakcí časopisu ComputerWorld. Řešení VOIPEX F1 zákazníkům přináší telefonování, připojení k Internetu a veškerý potřebný hardware, software a non-stop servis jako jednu kompaktní službu od jednoho poskytovatele.

Revoluční myšlenkou řešení je sloučení služeb, hardware, software a servisu do jediné služby od jediného poskytovatele. Zákazník tak s řešením VOIPEX F1 získá nejen ústřednu a telefony, ale také připojení k Internetu a telefonování – a to vše jako jednu službu od jednoho poskytovatele za jednu cenu. Na rozdíl od jiných řešení jsou součástí řešení VOIPEX F1 také instalační a integrační služby.

„Na řešení VOIPEX F1 oceňujeme jeho širokou funkcionalitu i to, že jde o komplexní řešení poskytované jedním dodavatelem,“ říká Petr Mandík – šéfredaktor časopisu Computerworld.

„Firmy stále častěji vyhledávají komplexní řešení s vysokou spolehlivostí za přijatelné, trvale predikovatelné, náklady,“ doplňuje Ing. Petr Chruňák – předseda představenstva společnosti IPEX. „VOIPEX F1 poskytujeme formou SaaS – Solutions as a Service – řešení jako služba, a je proto ideálním řešením pro většinu firem,“ doplnil.

Mezi zákazníky, kteří již využívají řešení VOIPEX F1 patří například společnosti TESCOMA nebo Městský úřad ve Strakonicích. Více informací o řešení VOIPEX F1 naleznete na internetové stránce www.ipex.cz/f1.